ABC Kids Expo: Making Your Time Count

abc kids expo

De 11e jaarlijkse ABC Kids Expo wordt gehouden in het Las Vegas Convention Center van 15 tot en met 18 oktober. Op deze beurs staan meer dan 900 deelnemers met meer dan 3500 stands op ruim 90.000 vierkante meter beursvloer. Iedere bezoeker ontvangt een gedetailleerde plattegrond met een handige indeling op productcategorieën plus het programma voor het virtuele gedeelte via computer, tablet of smartphone zodat iedere bezoeker efficiënt en georganiseerd de beurs kan bezoeken. De organisatie zorgt verder voor vervoer via shuttles en ook aan loungeplekken met catering in beide hallen is gedacht.

De ABC heeft ook dit jaar een aantal bijzondere paviljoens die het bezoeken meer dan waard zijn:
New Product Showcase: Hier staan de spotlights op de nieuwste producten. Dit speciale beursgedeelte wordt geopend met een exclusieve receptie voor media en zelfstandige speciaalzaken op de vooravond van de beurs.
Naturally Kid: Op dit paviljoen vind je de nieuwste milieuvriendelijke producten.  Modern Child: Dit paviljoen is special bedoeld voor nieuwe en innovatieve ontwerpen met een hoge functionaliteit binnen een breed scala aan productcategorieën, met dit jaar een record aantal deelnemers.
Maternity Square: Ook hier meer inzendingen dan vorig jaar. Hier vinden bezoekers het laatste op het gebied van zwangerschaps- en borstvoedingskleding, lingerie, producten voor persoonlijke verzorging maar ook accessoires zoals luiertassen, draagsystemen en covers.
Invention Connection: Bestemd voor gloednieuwe producten aan, die of net gereed zijn voor consumptie, of nog in prototype fase zitten.
Nieuw is verder de deelname van Engeland en China op eigen paviljoens met producten uit eigen land.

Interesse om deze beurs van wereldformaat te bezoeken? Bezoek de site www.theabcshow.com voor meer informatie en een bezoekersplan of vraag hulp via de ABC Hotline op 001-210-6914848.

Over All Baby & Child Corporation

De All Baby & Child (ABC) is en historisch samenwerkingsverband tussen zelfstandige speciaalzaken en de fabrikanten die hen steunen. Het gezamenlijke doel is om verdere groei en bloei te realiseren in de baby- en kinderproductenbranche.
Het ABC Kids Expo en ABC Lente Educational Conference & Trade Show zijn eigen commerciële evenementen en niet toegankelijk voor het grote publiek.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *