All baby & child Las Vegas oktober 2015

abc show

Beursbezoekers die én naar Kind + Jugend én naar ABC in Las Vegas willen, zullen blij zijn. Dit jaar zal de ABC Kids Expo later worden gehouden in Las Vegas, Nevada in het Las Vegas Convention Center van 18 tot 21 oktober, 2015. Dit najaar zullen bijna 1.000 exposanten hun nieuwste producten presenteren in de tentoonstellingsruimte in het Las Vegas Convention Center. Het ABC Kids Expo (All Baby & Kind), opgericht in maart 2003, is een samenwerkingsverband tussen zelfstandige speciaalzaken en fabrikanten. Elk jaar nemen meer dan 14.000 deelnemers deel aan het grootste baby- en kinderproducten beurs op het Westelijk halfrond.

Samenwerking met Engeland en China

Deze vakbeurs is handig ingedeeld in categorieën en een van de snelst groeiende ter wereld. De expo is trots op het grote aantal deelnemers uit meer dan 65 verschillende landen, evenals de gastheren van het Britse Paviljoen en CBME / China Pavilion. Deze nieuwe samenwerkingsverbanden leiden tot meer internationale deelname en bezoek. ABC is een prima manier om kopers en distributeurs uit de hele wereld te ontmoeten.

Speciale paviljoens

ABC 2 ShowAndere speciale paviljoens op de beursvloer zijn: Modern Child, Naturally Kids en Maternity Square. Naast deze paviljoens biedt ABC veel mogelijkheden om producten in en rond de beursvloer te promoten, zoals New Product Showcase, Made in the USA, sponsorship en advertentiemogelijkheden en het Live Event: de Maternity Square Runway.

In 2013 introduceerde ABC The Invention Connection voor uitvinders met producten in het prototype stadium die nog niet op de markt zijn gebracht. Op de eerste avond van de beursdagen wordt een receptie gehouden met uiteraard veel mogelijkheden om te netwerken.

Voor meer informatie zie theabcshow.com.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *