Baby Innovation Award


Baby Innovation AwardOok onze eigen branche kent een eigen ‘Oscar uitreiking’! Elk jaar worden er meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Voor al deze innovatieve kinderwagens, buggy’s, ledikanten, autostoelen, draagzakken, flesjes en speentjes organiseert BabyWereld in samenwerking met BabyStuf de Baby Innovation Award.

Verkiezing BabyStuf Baby Innovation Award
De verkiezing is al een aantal jaren een grote stimulans voor de handel om nieuwe, verantwoorde en veilige producten op de markt te brengen. Als het om babyproducten gaat, speelt Nederland internationaal gezien een belangrijke rol. Nederland kan daarom terecht gezien worden als een speerpunt voor het lanceren van nieuwe babyproducten op de internationale markt.

De verkiezing omvat Nederlandse Jaarprijzen voor het beste nieuwe babyproduct.
Een vakjury bestaande uit vertegenwoordigers uit de branche en diverse consumentenbladen nomineert voor elke categorie de meest innovatieve producten. Daarna kunnen consumenten via beurzen en de website www.babystuf.nl en www.babyinnovationaward.nl hun stem uitbrengen op het voor hun meest innovatieve product.

Voor de verkiezing wordt samengewerkt met Ouders van Nu en de Negenmaandenbeurs.

Heeft u een nieuw product?
Heeft u een nieuw product en wilt u meedoen met deze verkiezing? Kijk dan op
 www.babyinnovationaward.nl.