BabyStuf breidt uit met Kenniscentrum en Zwangerschapskalender

BabyStuf

Consumenten die onze site bezoeken worden getrakteerd op enorm veel productinformatie; dat is en blijft onze core business. Maar we kregen van bezoekers regelmatig het verzoek meer te doen met onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap, zoals zwanger worden, borstvoeding, slaapproblemen, veiligheid enz. Nu hebben we al veel deskundige informatie op de site staan, maar dit onderdeel is flink uitgebreid en nu veel gemakkelijker te vinden in het BabyStuf Kenniscentrum.

Ook nieuw is de toevoeging van de BabyStuf Zwangerschapskalender waar bezoekers van week tot week kunnen lezen en zien hoe de baby groeit, hoe het lichaam van de aanstaande moeder verandert en het staat vol met praktische tips voor de zwangerschapsperiode. De zwangerschapskalender is prachtig geïllustreerd met tekeningen die speciaal voor ons zijn gemaakt.

Trendmagazine 2015
Het eerste BabyStuf Trendmagazine 2014 is met veel enthousiasme ontvangen! Niet alleen door alle deelnemende adverteerders maar de bezoekers van de Negenmaandenbeurs die dit Trendmagazine aantroffen in de Woezel & Pip beurstas. Editie 2014 is nog steeds online te bekijken. We zijn bezig met voorbereidingen voor het maken van een nieuw Trendmagazine 2015 dat in een oplage van 30.000 in de beursshopper op de cover-BabyStuf-TrendmagazineNegenmaandenbeurs wordt verspreid. Het zal weer vol staan met de nieuwste babyartikelen aangevuld met deskundige informatie, interviews, inspiratietips voor de babykamer, acties, winnaars van de Baby Innovation Award etc.

Promoot uw merk en product via het Trendmagazine en online
U kunt weer meedoen met een geloofwaardige infomercial in dit magazine en deze combineren met een advertorial op de site voor een aantrekkelijke pakketprijs! Verder biedt BabyStuf.nl u talloze promotiemogelijkheden passend bij elk budget, om uw product of merk onder de aandacht te brengen. Variërend van een mini nieuwsvermelding en uitgebreide advertorial tot like & win- en verlotingsacties, ondersteund door onze social media. U kunt ook meedoen met onze maandelijkse nieuwsbrief waarmee we al bijna 10.000 abonnees bereiken!
De website trekt momenteel 41.000 bezoekers per maand, een stijging van 32% ten opzichte van vorig jaar.
Bel of mail voor vrijblijvende informatie: marketing@babystuf.nl, 035-5242398
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *