Bobike kinderfietszitjes overgenomen door Polisport

Dremefa BV is een 60 jaar oud familiebedrijf, dat metalen en kunststoffen voorwerpen fabriceerde. Ooit was het bedrijf marktleider in kinderzitjes voor op de fiets. De afgelopen jaren zijn er bijna meer dan 3 miljoen fietszitjes van het type Bobike Classic verkocht.

Helaas is eind vorig jaar bekend geworden dat Dremefa BV failliet is gegaan. Hierdoor zijn 34 medewerkers hun baan kwijtgeraakt. Bij het opzetten van een nieuwe productlijn zijn fouten gemaakt en de recessie waarin Nederland op dit moment verkeert heeft het bedrijf de das om gedaan.

Begin januari werd bekend dat merknaam en matrijzen van Bobike zijn overgenomen door Polisport. Wereldwijd is Polisport marktleider in kinderzitjes. Het doel van de overname is om Bobike naar een nog hoger niveau van bekendheid en prestatie te brengen, met behoud van de eigen identiteit, meldt de directie. De organisatie Polisport is in Nederland bekend met de kinderfietszitjes Bubbly en Guppy. Deze merken zijn echter minder bekend dan het label Bobike.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *