Childwheels by Essentiel: buggy, babydrager en tafelhangstoel

Childwheels by Essentiel: buggy, babydrager en tafelhangstoel

Nathalie Aerts van Childwheels en Inge Onsea van Essentiel slaan de handen in elkaar en presenteren samen een bijzondere babycollectie bestaande uit een trendy kinderwagen, hippe babydrager en handig tafelhangstoeltje.

Childhome en Essentiel: perfecte match

Childhome is al sinds 1985 een trendsetter op vlak van babyartikelen. Met Essentiel, ook al Antwerps, hebben ze de perfecte match gevonden voor een unieke collectie babyspullen. ‘Ik heb voor Essentiel gekozen omdat het merk me al heel lang fascineert en de collecties me elk jaar opnieuw verrassen. Inge en ik zijn twee dynamische vrouwen en wij zijn erg trots op wat we doen. De samenwerking, én uiteraard het resultaat, straalt echt uit wat wij voor ogen hadden.’

Childhome is 100% Belgisch en wordt vandaag de dag verdeeld in 45 landen. Essentiel op zijn beurt startte in 1995 met een eenvoudige T-shirtcollectie en is vandaag uitgegroeid tot een volwaardig merk met prêt-à-porter collecties voor mannen en vrouwen. Essentiel wordt verdeeld in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en telt intussen meer dan 500 verkooppunten.

Fraai resultaat Childhome en Essentiel: buggy, babydrager en hangstoeltje

Het resultaat van deze samenwerking is fraai: een zwarte buggy, babydrager en tafelhangstoeltje met leuk puzzeldesign met geel accent. Ook aan accessoires is gedacht. Zo hangt er aan elke buggy een trendy scoubidou Essentiel-sleutelhanger voor ouders, en is een parasol verkrijgbaar in eenzelfde design.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *