Childwheels en kledingmerk Essentiel slaan handen in elkaar voor unieke babycollectie

babytrendwatcher-childwheels

ANTWERPEN – Nathalie Aerts (Childwheels) en Inge Onsea (Essentiel) slaan de handen in elkaar en presenteren samen een leuke collectie voor baby’s. Met een trendy kinderwagen, hippe buideldraagzak en handige tafelhanger presenteren de twee Antwerpse merken een eerste gezamenlijke collectie. “Het resultaat is echt wat we willen uitstralen,” zegt Nathalie Aerts. Inge Onsea (Essentiel):“Toen Nathalie Aerts Essentiel aansprak over deze samenwerking, hebben we geen moment getwijfeld. Het hele team houdt wel van een uitdaging, zeker als het ons de kans geeft om onze creativiteit
op een andere manier te tonen dan het publiek van ons gewend is. Samen met het Childwheels-team kwamen we snel tot een leuk ontwerp dat perfect de balans tussen de huisstijl van Childwheels en de typische touch van Essentiel weerspiegelt. We kijken er naar uit om vrolijke baby’s in Essentiel buggy’s in het straatbeeld te zien!”

Perfecte match
Childhome (met de merken Childwheels en Childwood) is al sinds 1985 een trendsetter op vlak van babyartikelen. Met Essentiel, ook al Antwerps, hebben ze de perfecte match gevonden voor een unieke collectie babyspullen. “Ik heb voor Essentiel gekozen omdat het merk me al heel lang fascineert en de collecties me elk jaar opnieuw verrassen. Inge en ik zijn twee dynamische vrouwen en wij zijn erg trots op wat we doen. De samenwerking, én uiteraard het resultaat, straalt echt uit wat wij voor ogen hadden,” gaat Nathalie Aerts verder. Childhome is 100 % Belgisch en wordt vandaag de dag verdeeld in 45 landen. Essentiel op zijn beurt startte in 1995 met een eenvoudige t-shirtcollectie en is vandaag uitgegroeid tot een volwaardig merk met prêtà-porter collecties voor mannen en vrouwen. Essentiel wordt verdeeld in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en telt intussen meer dan 500 verkooppunten.

Kinderwagen-buideldraagzakje-tafelhanger-reisbed
Het resultaat van deze samenwerking is ronduit schitterend: een zwarte kinderwagen, buideldraagzakje, tafelhanger en reisbed met leuk puzzeldesign met geel accent. Ook aan accessoires is gedacht. Zo hangt er aan elke buggy een trendy scoubidou Essentiel-sleutelhanger voor ouders, en is een parasol verkrijgbaar in eenzelfde design.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *