Difrax’s BtoB borstkolf wint Goud op de HKEIA Award 2013

BtoB borstkolf

Difrax’s mamavriendelijke BtoB borstkolf heeft Goud gewonnen op de HKEIA Award 2013. De HKEIA Award is al 15 jaar de prijs op het gebied van Innovatie & Techniek. Deze prijs onderscheidt de meest innovatieve producten, rekening houdend met factoren zoals kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de verpakking. Difrax won in de categorie ‘Consumer Electronics’.

Prijzenkast

Naast de HKEIA Award 2013 ontving de BtoB van Difrax afgelopen jaren erkenning van drie international prijzen op het gebied van innovatie en design. Eerst won de kolf de Baby Innovation Award. Een jaar later volgde de Red Dot Design Award 2012 (Internationale vakprijs) en onlangs de Belgische Baby Product Award 2013.

BtoB borstkolf is onopvallend en hands-free

Samen met een team van medische experts ontwikkelde Difrax de mamavriendelijke BtoB borstkolf. De kolf is stiller, onopvallend doordat de schelp onder de kleding gedragen kan worden en is hands-free. Zo ontworpen dat vrouwen borstvoeding kunnen blijven geven zo lang ze willen. De kolf met S-fles kan de moeder naast zich neer zetten met de schelp onder haar BH geplaatst. Hierdoor hoeft de moeder haar bovenlijf niet te ontbloten. De BtoB werkt op netstroom en op batterijen en is daarom overal te gebruiken. Na gebruik is de kolf ook gemakkelijk te reinigen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *