Interessante sprekers tijdens 19e editie kleine fabriek

Kleine fabriek

6 en 7 juli 2014 staat de zomereditie van ‘kleine fabriek’ alweer op de agenda. Met interessante lezingen over de vindbaarheid van webwinkels, bloggers, trends in kindermode en nog veel meer! Benieuwd naar alle sprekers en lezingen tijdens de kleine fabriek? Bekijk hier het hele programma.

Editie #19 van de internationaal geliefde kindervakbeurs pakt dit jaar uit met nieuwe areas, platforms en vernieuwde stands op een nieuwe plek in Amsterdam RAI. Block heet de nieuwe area voor kids- en tienermode, casual en denim. Fame staat voor een mix van merken met eigen handtekening. Speelgoed, beddengoed en accessoires valt nu onder Object (zonder +). Game on is het nieuwe platform voor kindersportkleding en -schoenen en Peek is het nieuwe startersplatform voor beginnende merken en labels met een kleine collectie.

We lichten alvast een tipje van de sluier op: het merk Bitten presenteert een grappige collectie spenen met verschillende thema’s, waaronder moustKleine fabriekaches en hot lips. Buhkids levert kleurrijke dekens en linnengoed gemaakt van 100% organisch katoen en het Amerikaanse Converse komt met een aparte lijn voor de kleintjes van 3 tot 5 jaar. De mooiste internationale merken komen samen tijdens de kleine fabriek. Denk ook aan het populaire Duitse Birkenstock, Amerikaanse merken Levi’s en Kate Mack, maar ook American Outfitter en Someone Kids van onze Zuiderburen. Naast alle mode stands zijn er ook inspirerende lezingen en creatieve workshops. Kortom, genoeg te doen en te beleven op de kleine fabriek.

 

 

 

kleinefabriek2
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *