Exclusief bij BabyWereld: met korting naar Kind + Jugend!

met korting naar Kind + Jugend

Van 19 tot en met 22 september vindt de internationale topbeurs voor baby- en kinderuitrusting Kind + Jugend weer plaats in Keulen.

In economische mindere tijden doet deze grote internationale beurs heel goede zaken: met een deelname aantal van meer dan 1.000 standhouders uit 44 landen zijn alle records gebroken. Het komt neer op een groei van maar liefst 119% en de beurs is dan ook volledig uitverkocht. Op een totale beursoppervlakte van meer dan 100.000 m2 zullen standhouders al hun nieuwtjes presenteren uit alle denkbare productcategorieën. Internationaal gezien heeft de markt voor baby- en kinderproducten zich de afgelopen jaren positief ontwikkeld.

Nieuwe deelnemers Kind + Jugend

Nieuwe deelnemers van betekenis zijn Azzaro Paris, Bontoys, Bormaan, Doudou et Compagnie, Engel, GUUM, Hirsch, Hoppekids, Imps & Elfs, Kaloo-Jura toys, Manhatton Toys, Oeuf en Walt Disney Company. Het betekent een nog breder en een gevarieerder assortiment voor bezoekers dan voorgaande jaren.

kidsroomZOOM

Een nieuw initiatief van Kind + Jugend is het ‘design park’ kidsroomZOOM in hal 10.1. Hier zullen unieke designerstukken voor baby- en kinderkamers te zien zijn van meer dan 40 internationale ontwerpers. Het paviljoen is een inspiratiebron zijn op het gebied van decoratie, meubelen en speelgoed.

De beurs is ook een springplank voor startende ondernemers die door de Duitse overheid worden gesteund met het vermarkten van hun producten. Dit jaar zullen 20 talentvolle ondernemers deelnemen op een speciaal gedeelte van de beurs dat daarvoor speciaal is uitgebreid tot 230 m2.

Lezers van BabyWereld kunnen met korting naar Kind + Jugend

BabyWereld lezer kunnen hun entreekaart voor Kind + Jugend kopen voor € 6,- in plaats van € 16,-. Lees in BabyWereld hoe u dit kunt doen.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *