Joolz presenteert maand lang leuke gratis activiteiten voor (toekomstige) ouders en kinderen

joolz

Deze zomer opent Joolz de eerste Positive Studio in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Een bijzondere plek waar gelijkgestemde merken, bedrijven en organisaties samen met Joolz een maand lang inspirerende, gezonde en leuke activiteiten te organiseren voor (toekomstige) ouders en hun kinderen. Van 17 augustus tot 15 september kan je er terecht voor verschillende interactieve en informatieve events en workshops.

Zo wordt er tijdens de EchoWonder dag een korte 3D pretecho gemaakt, waarbij je de foto mee naar huis mag nemen. Er kan kennis worden gemaakt met de speciale Joolz + BodyFit oefeningen van Radmilo Soda, waarbij er tevens uitleg wordt gegeven over de beste voeding tijdens de zwangerschap en de periode tijdens het geven van borstvoeding. Tijdens de workshop van Babycooking en De Kleine Keuken wordt uitgelegd hoe op een gezonde en snelle manier babyvoeding kan worden bereid. Ouders en kinderen tot 4-5 jaar kunnen heerlijke cupcakes maken onder begeleiding van de Sweet Cupcake Ladies. Of dansen tijdens de peuterdansles van De Toverknol.

Het volledige programma en het inschrijven voor de verschillende activiteiten kan via: www.my-joolz.nl. Ook op facebook.com/JoolzNederland zal de komende weken het complete programma worden gedeeld. Entree en deelname aan alle activiteiten is gratis.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *