Kind + Jugend

Kind + Jugend

In economische mindere tijden doet deze grote internationale beurs heel goede zaken: met een deelname aantal van meer dan 1000 standhouders uit 44 landen zijn alle records gebroken. Het komt neer op een groei van maar liefst 119% en de beurs was dan ook volledig uitverkocht. Op een totale beursoppervlakte van meer dan 100.000 m2 hebben standhouders al hun nieuwtjes gepresenteerd uit alle denkbare productcategorieën. Internationaal gezien heeft de markt voor baby- en kinderproducten zich de afgelopen jaren positief ontwikkeld.

Nieuwe deelnemers van betekenis waren Azzaro Paris, Bontoys, Bormaan, Doudou et Compagnie, Engel, GUUM, Hirsch, Hoppekids, Imps & Elfs, Kaloo-Jura toys, Manhatton Toys, Oeuf en Walt Disney Company. Het betekende een nog breder en een gevarieerder assortiment voor bezoekers dan voorgaande jaren.

kidsroomZOOM

Een nieuw initiatief van Kind + Jugend was dit jaar het ‘design park’ kidsroomZOOM in hal 10.1. Hier waren unieke designerstukken voor baby- en kinderkamers te zien van meer dan 40 internationale ontwerpers. Het paviljoen is een inspiratiebron op het gebied van decoratie, meubelen en speelgoed.
De beurs was ook een springplank voor startende ondernemers die door de Duitse overheid worden gesteund met het vermarkten van hun producten. Dit jaar hebben 20 talentvolle ondernemers deelgenomen op een speciaal gedeelte van de beurs dat daarvoor speciaal was uitgebreid tot 230 m2.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *