Kleine fabriek

18 en 19 januari viert de kleine fabriek een feestje: het wordt de 20e editie van kleine fabriek! Daarom pakt de kleine fabriek verrassend uit met nieuwe presentatiemodules; licht en open, een indeling naar sfeer of leeftijdsgroep met volop gelegenheid om te ‘browsen’. Een boeiend programma met lezingen en trendpresentaties en ‘de parade’ ontbreken niet.

Een greep uit de nieuwkomers!

Baby Shower Glove, Invented4Kids

Om meer grip te hebben op je baby tijdens het douchen is deze Baby Shower Glove bedacht; een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt en stroef is als deze nat wordt.

Snapper Rock, UV Fashions

Ontworpen in Nieuw Zeeland waar de voordelen van stoere en leuke UV beschermende kleding van zeilkleding werd ontdekt. De collectie voor kinderen biedt een ruim assortiment aan boardshorts, shirts, hoedjes en pakjes.

Les rêves d’Anaïs, Trixie Baby
Les rêves d’Anaïs biedt een collectie babytextiel waarbij de onschuld en schoonheid van een pasgeboren baby centraal staat. Dat betekent zachte stoffen, subtiele prints en lichte kleuren voor een dromerige sfeer.

Let’s cuddle met Lulujo, kleine giraf
Dit stijlvolle Canadese merk omvat een grote collectie babydoeken, van swaddles en gezichtsdoekjes tot knuffeldoekjes, hamam- en inbakerdoeken. Alle doeken zijn superzacht, soms dubbel- of driedubbellaags en verkrijgbaar in leuke prints.

Nui organics
In Maori, de oorspronkelijke taal van Nieuw Zeeland betekent ‘nui’ groot of belangrijk. Bij Nui Organics zien ze een frisse start als heel belangrijk voor een klein mensje. De kleding van Nui Organics is op een milieuvriendelijke manier gemaakt van pure Merino wol en katoen zonder schadelijke stoffen.

Zoocchini, kleine giraf
Mooie badcapes voor baby’s en kinderen met dierendessins gemaakt in 3D met dierenkoppen als knuffels. Aan sommige badcapes zitten zelfs poten en staarten! Ook leuk als speelgoed of verkleedcape. Verpakt in mooie cadeauverpakking, met bijpassende washandjes.

Small Rags
Voor ouders die hun kind graag op een nonchalante manier willen aankleden, is Small Rags een leuk label. Kleding in retrosfeer voor mensen die houden van de ‘home made style’ maar geen tijd hebben om het zelf te maken.

Dit is een deel van het totale artikel. Meer informatie kunt u vinden in het vakblad BabyWereld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *