Koelstra neemt Little Company over

koelstra-little-company

Koelstra en Little Company, van oorsprong sterke oer-Hollandse merken, zijn overeengekomen om de krachten te bundelen en hun gezamenlijke positie binnen de internationale babybranche verder uit te bouwen. Jan Arend Koelstra van Koelstra en Marc Ernst van Little Company zijn na een aantal maanden intensief overleg tot een strategische beslissing gekomen om onder één vlag verder te gaan. Het uitgangspunt is geweest dat beide exclusieve merken op zichzelf voort blijven bestaan en hun unieke karakter behouden.

Hoe gaat het worden?

Koelstra heeft Little Company gekocht. Koelstra laat het merk Little Company bestaan zoals het is. De distributie, ontwikkeling, productie en sales gaan verhuizen naar het hoofdkantoor van Koelstra in Gorredijk waar de activiteiten op gelijke wijze worden voortgezet en uitgebreid. oor de overname van Little Company versterkt Koelstra haar positie binnen de internationale babybranche.

Over Little Company en Koelstra

Little Company ontwikkelt, produceert en verkoopt luxe verzorgingstassen voor hippe mama’s en veilige slaapzakken voor baby’s en peuters.
Koelstra, opgericht in 1934, ontwikkelt, produceert en verkoopt kinderwagens en buggy’s. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Gorredijk. Het complete assortiment wordt in Europa op de markt gebracht.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *