Neckermann opent fysieke winkels in samenwerking met D5Avenue

neckermann

Webwinkel Neckermann.com is een fusie aangegaan met de online webshop D5Avenue. In januari 2016 zullen er 17 fysieke winkels worden geopend. Daarvoor zijn in Nederland acht filialen overgenomen van Kijkshop en in België vijf zaken van DepotPlus.

Sinds 2014 heeft Neckermann.com zich exclusief gericht op online aankopen. Daar gaat nu dus verandering in komen. Neckermann.com denkt de stap naar de winkelstraat te kunnen zetten door van de fysieke winkels ook afhaal- en servicepunten te maken. Daarnaast kunnen klanten terecht in de winkel voor een ruim aanbod aan scherp geprijsde aanbiedingen.

Volgens Bob Nijk, algemeen directeur van Neckermann.com, kunnen ze nu weer krediet leveren aan de klanten en service verlenen die bij deze tijd hoort. De trouwe Neckermann klanten krijgen zowel fysiek als online toegang tot het ruime productaanbod van Neckermann.com.

Het doel is ervoor te zorgen dat er over twee jaar tientallen winkels zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Amerikaanse investeerder Readen. Klanten kunnen in de winkels terecht voor een groot deel van het bekende Neckermann-assortiment, plus het aanbod van webshop D5 Avenue.

De opening van winkels – in tegenstelling tot de postorder- en online verkooppunten – is niet helemaal vanzelfsprekend. Veel ketens doen het juist slecht in de winkelstraat door de opkomst van het online shoppen.1 reactie op “Neckermann opent fysieke winkels in samenwerking met D5Avenue


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *