Negenmaandenbeurs 2014 pakt groots uit

negenmaandenbeurs

Het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s wordt voor de 29e keer op rij gehouden van 19 tot en met 23 februari 2014. Voor aanstaande en jonge ouders ’the place to be’ op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Omdat aanstaande en jonge ouders enorm hongerig zijn naar ‘informatie over’, introduceert de Negenmaandenbeurs het nieuwe Trend & Kennisplein dat helemaal in het thema staat van deskundig advies. Naast tal van deskundigen op gebied van voeding, verzorging, veiligheid en anders worden er, in samenwerking met BabyStuf.nl, Mini Mama Masterclasses georganiseerd waar consumenten in een speed-presentatie hulp krijgen over tal van onderwerpen zoals borstvoeding, slaapproblemen en zindelijkheidstraining.

Stand negenmaandenbeurs

 

Nieuw dit jaar is het Trend & Kennisplein. Op het Trend & Kennisplein zijn de zes winnaars van de Baby Innovation Award 2014 te bewonderen, tevens worden hier de populaire awards uitgereikt. De verkiezing is al jaren de Oscaruitreiking voor het meest innovatieve, handigste en gebruiksvriendelijkste babyproduct. Niet-winnaars hoeven overigens niet te treuren; alle genomineerden worden via online presentaties aan het publiek getoond en consumenten kunnen thuis alles nog eens rustig nalezen in het BabyStuf Trendmagazine dat in de speciale Woezel & Pip beursshopper zal worden verspreid.

Aanstaande en jonge ouders vinden op het Baby Shopping Plaza een grote collectie babykleding en accessoires. Online winkels zijn ondergebracht op het Babyplaats Webshop Paviljoen. Ook het Kinderkamer KunstStraatje, de Geboortekaartjes Straat, de mode- en productshows zullen dit keer weer voor veel inspiratie voor aanstaande ouders zorgen.

Facts & Figures Negenmaandenbeurs
45.361 bezoekers
61% zwanger
70% zwanger van 1e kind
Gemiddelde leeftijd 32 jaar
199 exposanten
87% doet aankoop

Nu al 184 exposanten!
Koninklijke De Ruijter, Neutral en Naïf staan dit jaar voor het eerst op de Negenmaandenbeurs. Benieuwd welke exposanten nog meer op de beurs staan? Neem eens een kijkje op de website van de Negenmaandenbeurs.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *