Negenmaandenbeurs 2014

Negenmaandenbeurs 2014

Van 19 t/m 23 februari 2014 vindt in Amsterdam RAI voor de 29ste keer de Negenmaandenbeurs plaats. De Negenmaandenbeurs is het grootste consumentenevenement van Nederland op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders. Voor veel bedrijven het moment om in contact te komen met zo’n 45.000 a 50.000 zwangere vrouwen of jonge ouders.

Naast de stands op de beursvloer vindt dit jaar het Puur Baby Plaza plaats, een toegankelijk hedendaags plein met een mix van producten, workshops en informatie. Het Puur Baby Plaza is een initiatief van Baby Be Good, Kaatje Katoen en With a touch of Rose. Hier kunnen deelnemers zich presenteren die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Bezoekers vinden hier alles wat ze moeten weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor hun kind en zichzelf.

Het Trend & Kennisplein staat in het teken van vernieuwing en innovaties en kennisoverdracht. Hier worden de nieuwste producten die genomineerd zijn voor de BabyStuf Baby Innovation Award onder de aandacht gebracht en is er ruimte voor deskundigen en instanties om hun kennis met de bezoeker te delen. Op het Trends en Kennisplein kunnen ook workshops gegeven worden.

Bezoekersprofiel Negenmaandenbeurs

61% is zwanger, waarvan 70% voor het eerst
53% van de bezoekers heeft al kinderen
87% heeft iets gekocht op de beurs
Gemiddeld aankoopbedrag € 111,-

Interesse in deelname? Kijk dan op www.negenmaandenbeurs.nl voor alle informatie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *