Nieuw: BabyStuf & Negenmaandenbeurs trendmagazine 2014!

babystuf trendmagazine

BabyStuf.nl is een goed bezochte site met een stijgend bezoekersaantal waarop babymerken en -producten worden gepromoot via productvermeldingen, advertorials, like & win acties, social media, het BabyStuf testteam, video’s, nieuwsbrief of lezersacties etc.

Trendmagazine 2014

In samenwerking met de Negenmaandenbeurs presenteert BabyStuf.nl nu een uniek glossy trendmagazine voor bezoekers van de Negenmaandenbeurs in februari 2014! Dit magazine zal vol staan met de nieuwste, handigste en mooiste babyproducten voor aanstaande en jonge ouders.

Deelname is mogelijk voor iedereen die een babyproduct, babymerk of babyshop wilt promoten, deelname aan de Negenmaandenbeurs is geen vereiste. De oplage is 30.000 exemplaren en de magazines worden verspreid via de beursshopper bestemd voor bezoekers van de Negenmaandenbeurs.

Advertentieuiting

Geen advertentie maar een informatief, geloofwaardig en inspirerende infomercial anno 2014! De infomercial bestaat uit een spread van 2 pagina’s; 1 pagina met grote sfeerfoto en  logo en daarnaast 1 informatieve pagina met 250 woorden tekst en max. 3 kleinere afbeeldingen.

Mail voor reserveringen en meer informatie met aanvragen@babystuf.nl.

trendmagazine babystuf
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *