Nieuw designpark op Kind + Jugend

De hele handel en wandel maakt zich weer op voor een van de belangrijkste beurzen ter wereld: Kind + Jugend die van 11 tot en met 14 september zal worden gehouden. Al meer dan 50 jaar is Kind + Jugend het platform voor professionals in de markt om innovaties te introduceren en bestaande collecties te bekijken. Het aanbod is breed: van meubels, autostoelen, kinderwagens, textiel, verzorgingsartikelen , kleding en speelgoed.

Er worden meer dan 800 standhouders verwacht. De Baby Product Association (BPA) wordt vertegenwoordigd door 80 deelnemers op een speciaal paviljoen. Spanje is vertegenwoordigd met 35 leden van de ASEPRI, andere samenwerkingen zijn er met Frankrijk, Portugal, USA, Hong Kong, Taiwan, China en voor de eerste keer: Zuid Korea.

Baby Innovation Award

De jury van de Baby Care Magazines International (internationale vakbladen) en overige deskundigen hebben wederom de meest innovatieve producten genomineerd voor de Baby Innovation Award. De winnaars worden op de eerste beursdag bekend gemaakt.

Designpark

Design Show "Afilii", Passage 3/11In het midden van de beurshal 10.1 zal een ‘design park’ worden gepresenteerd waar ontwerpers hun ontwerpen van kindermeubelen, speelgoed en accessoires groots zullen presenteren. Eén van de hoogtepunten is Future of Kids Design. Een groep deskundigen afkomstig van de German Furniture Industry heeft uit meer dan 50 inzendingen 10 ontwerpen of concepten gekozen die uitblonken met hun idee of ontwerp.
Tijdens de beurs worden drie onderscheidende ontwerpen uitgekozen door sponsorfabrikanten. Deze prototypes worden samen met de ontwerpers verder uitgewerkt tot deze producten rijp zijn voor de markt. Kind + Jugend verzorgt gratis standruimte en communicatie voor de winnaars in 2015. Met dit show and designpark geeft Kind + Jugend alle professionals een kijkje in het hele productieproces; van eerste prototype tot presentatie van het eindproduct.

Kaarten met korting voor BabyWereld lezers

Exclusief voor lezers van BabyWereld kunt u met korting naar Kind und Jugend, lees in BabyWereld hoe u dit kunt doen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *