Nominaties BabyStuf Baby Innovation Award 2014 bekend

Genomineerden bekend BabyStuf Baby Innovation Award 2014!

Dinsdag was het zover, een achtkoppige jury bestaande uit vertegenwoordigers van consumentenbladen, ergonomie, veiligheid, consumentenbond en ontwerpbureau boog zich over alle inzendingen voor de BabyStuf Baby Innovation Award. Alle producten werden beoordeeld op criteria als innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design, vakmanschap en veiligheid. Here are the votes of the Dutch jury!

In de categorie Mobility werden genomineerd: Origami kinderwagen van 4Moms die zich met een druk op de knop automatisch uit- en invouwt, IGO kinderwagen van Mutsy met ergonomisch zit- en ligpositie én innovatieve lichtgewicht reiswieg, de 2Way Pearl van Maxi-Cosi; het eerste autostoeltje dat helemaal voldoet aan de nieuwe i-Size norm met mogelijkheid voor achterwaarts vervoer en autostoeltje Aton Q van Cybex met zijn in acht standen in hoogte verstelbare hoofdsteun en geïntegreerde gordelgeleider.

In de categorie Travel & Safety zijn de winnaars: Pippi Carrier universele autostoeldrager voor winkelwagen, Dooky BuggyBar waarmee je een buggy met één hand kunt besturen en de ergonomische draagdoek Ergobaby Wrap van 4D stretchstof.

In de categorie Feeding: voedingsbeha met gelbeugel van Carriwell, My best friend voedingskussen waarmee de baby direct in goede voedingshouding ligt en universele flessenwarmer Bib’s Seconds van BÉABA die de temperatuur van de voeding controleert maar ook kan steriliseren en ontdooien.

In de categorie Care werden genomineerd: multifunctioneel kussen Buddy van ISI geschikt voor gebruik voor, tijdens en na de zwangerschap maar ook in de baby- en kindertijd, Mubys babywear met uitneembaar voorpandje, Neckerchew bijtslab van ISI en Shnuggle babybadje van licht en warm materiaal en ergonomische zit.

Bij Furniture & Decorations vielen de volgende superproducten in de prijzen: mamaRoo wipstoel van 4Moms die baby’s wiegt zoals in de armen van ouders, Grow Up bed van The Wood Factory waarmee je van een babybed een volwassen bed kunt maken en de letterkast en baby- en kinderkameraccessoire van Minius verkrijgbaar in alle letters van het alfabet.

In de categorie Toys wonnen: de Weerol van Weefab waarmee een loopwagen, kruiwagen en duwwagen en poppenwagen kan worden gemaakt, kinderwekker en slaaptrainer Sam het Schaap van Zazu met drie toepassingen voor verschillende leeftijdsfasen en de interactieve knuffelbeer Nino en Nina van Vtech en mogelijkheid om deze te personaliseren via USB en internet.

Wij als organisator kijken terug op een zeer geslaagde jurydag met een deskundig team van juryleden! Vanaf 25 november kunnen alle consumenten online hun stem uitbrengen en medio januari is er de Ouders van Nu jurydag waar moeders uit de praktijk de genomineerde artikelen gaan jureren. De uiteindelijke winnaars zullen op de Negenmaandenbeurs in februari bekend worden gemaakt.

Neem beslist een kijkje op www.babyinnovationaward.nl voor meer informatie!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *