Over BabyStuf


In 2006 lanceerde hoofdredacteur Carola Siksma-Ruiters op eigen kracht de site BabyStuf.nl en de daaraan gekoppelde catalogus, vol met babymusthaves en de laatste trends op het gebied van baby- en kinderproducten. Bedoeld als gids om aanstaande en jonge ouders te helpen met het maken van keuzes uit het grote aanbod babyproducten en het geven van deskundige voorlichting. De site groeide uit tot een groot platform met meer dan 1.200 babyproducten, een deskundigenteam, aankooptips en honderden reviews. Door de inzet op social media stegen de pageviews de afgelopen twee jaar met 105% en de bezoekersaantallen met 40%.

BabyStuf 8.0: babytrendwatching 365 dagen per jaar

BabystufMeer dan ooit zoeken aanstaande en jonge moeders online. Met de vernieuwde BabyStuf site 8.0 focust Carola en haar team vooral waar zij en haar team goed in zijn: het spotten en promoten van de nieuwste babyproducten, merken en trends. Kortom: babytrendwatching in de breedste zin van het woord! Een greep uit wat de consument en geïnteresseerde handel op deze site kan vinden:

  • de nieuwste baby ‘musthaves’
  • objectieve en deskundige informatie
  • aankooptips voor producten
  • inspiratie voor je babykamer

Exclusief bij BabyStuf.nl:

  • Mama Masterclasses: gratis online ‘mama masterclasses’ informatief, deskundig en taboe-doorbrekend.

En verder: honderden reviews, voorlichtingsvideo’s, deskundigenblogs & babytrendwatcher blog, bestelmogelijkheid voor babyproducten, unieke winacties, BabyStuf testpanel etc.

Interesse in adverteren op BabyStuf.nl? Neem dan contact met ons op via aanvragen@babystuf.nl.