Paul de Glasenapp van Baby, Hobby & Leketøy Noorwegen overleden

Paul de Glasenapp

Hoofdredacteur Paul de Glasenapp, geboren op 22 december 1941, is op 22 oktober overleden. Hij heeft hard gevochten, maar de kanker heeft het helaas gewonnen. Tot het laatste moment heeft Paul met veel liefde als journalist voor de speelgoed- en babybranche gewerkt.

Paul richtte in 1974 het vakblad Hobby og Leketøyhandleren op en voegde daar later Babycare aan toe. In 2000 werden deze bladen samengevoegd en kreeg het de naam Baby, Hobby & Leketøy. Hij heeft in deze vele jaren dan ook een aanzienlijke bijdrage geleverd in de speelgoed- en speelgoedmarkt (ITMA en BCMI) en  kreeg daarvoor in 1992 de industry’s own Honorary Award.

Paul was in veel opzichten uniek en kan nooit worden vervangen. Velen zullen hem herinneren als iemand die altijd op een liefdevolle manier mensen samen brengt. Ook internationaal was Paul erg bekend. Privé hield hij zich ook nog bezig als vrijwilliger voor de Logen, waar hij voedsel verzamelde en verspreidde bij het Leger des Heils voor de kansarmen in de samenleving.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *