Prominente plek voor babyartikelen Toy Fair 2014

De verbouwing van de nieuwe hal 3A van de Toy Fair, ontworpen door gerenommeerd architectenbureau Zaha Adid, ligt helemaal op schema. Deze bijzondere hal vraagt om een bijzondere inrichting. Naast stands met houten speelgoed zullen er twee publiekstrekkers te vinden zijn. Zoals de TrendGallery, waar een Trend Committee bestaande uit speelgoeddeskundigen en -experts, trends uit de hele wereld hebben vertaald naar een unieke presentatie. Verder verhuist het New Exhibition Center, het platform voor nieuwkomers met hun inspirerende producten, ook naar hal 3A.

Door deze uitbreiding zijn er meer vierkante meters beschikbaar voor de productgroep baby- en kinderartikelen. In hal 1 vinden bezoekers nu poppen, zacht speelgoed en pluche, hal 3 en hal 3A wordt hoofdzakelijk ingericht met houten speelgoed. Hal 2 zal volledig ingericht zijn met babyartikelen, met een overloop naar een gedeelte in hal 1 en hal 3. In totaal is voor deze categorie een beursoppervlakte van 12.200 m2 ter beschikking gesteld.

Volgens persvoorlichter Kyra Mende ontstaat er op deze manier een logische wijze van exposeren en inkopen van baby- en kinderartikelen. ‘Met uitzondering van verzorgingsartikelen en speelgoed willen we alles bieden wat nodig is voor baby’s en kinderen, denk aan spelen, accessoires en kleine meubelen, maar ook kinderwagens, autostoelen en meubelen. Op de Toy Fair lopen nu eenmaal enorm veel inkopers (te weten 40.000, vergeleken met Kind + Jugend 20.000) en deze inkopers zijn op zoek naar een breder assortiment.’
Daarnaast kunnen retailers zich op de Toy Conference (dit keer op zaterdag) laten informeren over onderwerpen als prijsstrategie, product presentaties en verkoopmethodes.

Nieuwe Nederlandse deelnemers zijn Haton, Tristar en Nice Brands Agency. Mocht u nog willen deelnemen, de Toy Fair verkeerd in de luxe situatie dat de meeste hallen al grotendeels zijn volgeboekt, maar voor het babysegment zijn er nog mogelijkheden.
De organisatie heeft extra accommodatiemogelijkheden gevonden via Airbnb (professionele organisatie voor privé accommodatie) in Nürnberg en ook in München. Vanuit München kun je in een uur naar Nürnberg reizen.

Voor meer informatie en reserveringen: www.toyfair.de

Bestel nu online kaarten met korting!
€ 17,- i.p.v. € 23,- (of doorlopende kaart € 35,- i.p.v. € 49,-
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *