Shopping Tomorrow: een must voor elke retailer en fabrikant

Na een half jaar hard werken is het er echt: 450 pagina’s heldere visies op veranderingen in de markt, consumentengedrag en nieuwe technologie, samen met concrete handvaten om hierop in te spelen. Met ShoppingTomorrow stoomt u uw (web)winkel klaar voor 2020!
Hoe winkelt de consument in 2020 en hoe kan B2C ondernemend Nederland succesvol inspelen op de grote veranderingen die gaan komen?’ Met deze vraag vertrokken de experts uit de retail-, reis- en financiële branche op een ontdekkingsreis genaamd Shopping2020. Verdeeld over 30 expertgroepen, schreven 660 experts 30 hoofdstukken en 450 pagina’s. Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed gaan e-commerce giganten als Amazon, eBay en Alibaba hebben op de Nederlandse retail? Hoe kunt u de consument van de toekomst (blijven) bereiken? De antwoorden op deze, en nog vele andere vragen, staan in het nieuwe boek ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? In samenwerking met Adobe wordt het boek tevens als app gelanceerd.

Duidelijke adviezen en tips

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: (agile) strategy, cross-border (e-)commerce, omnichannel-organisatie & -architectuur, retailconcepten, de (slimme) winkel, commerce-platformen, wetgeving, belastingen, branding & experience etc. Het boek bevat duidelijke adviezen en tips waarmee u zich goed kan voorbereiden op de toekomst. Na het lezen van dit boek weet u welke veranderingen eraan komen en hoe u uw organisatie klaarstoomt voor de consument van de toekomst.

ACTIE: Bestel nu ‘shopping 2020’ met korting!

BabyWereld mag haar lezers dit boek met een extra korting aanbieden! In plaats van 35,95 euro betaal je slechts 20,20 euro incl. BTW (dat is 14,75 euro korting). Surf snel naar www.shoppingtomorrow.nl en bestel het boek met actiecode: ST2020. De actie is geldig tot 21 april 2015.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *