Topdagen voor Negenmaandenbeurs

lieke van lexmond negenmaandenbeurs babywereld

In vijf dagen heeft de Negenmaandenbeurs tijdens haar 30e editie bijna 51.000 bezoekers mogen verwelkomen. Als vanouds trokken de donderdag en vrijdag  met de avondopenstelling de meeste bezoekers.

Lieke van Lexmond opende de Negenmaandenbeurs met dansende baby’s, daarna konden aanstaande mama’s met hun familie en vrienden de beursvloer op. Er was voldoende gelegenheid om inspiratie op te doen met modeshows, advies van deskundigen, stylingadvies en veel productnieuwtjes.

Dit jaar vielen de masterclasses heel goed in de smaak op een goed bereikbare plek op het Trends & Kennisplein. Hier konden bezoekers terecht voor een lesje babytaal, haptonomie en superfoods. Op het Puur Baby Plaza konden moeders zich laten informeren over een gezonde levensstijl. Daarnaast werd er een nieuwe geboortezegel onthuld, konden papa’s in spe zich laten verwennen op een vaste papadag en was het zelfs mogelijk een workshop ‘Eerste hulp bij onverwachte bevallingen’ bij te wonen.

Baby Innovation Award

Op het Trend & Kennisplein werden ook de winnaars van de Baby Innovation Awards in het zonnetje gezet. In totaal waren er zes categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decorations, Toys & Gifts met daarnaast voor het eerst, de fabulous mama Consumer Award. De beoordeling van de producten werd bepaald door een vakjurydag, online stemmers en een mamajurydag in samenwerking met fabulous mama. Tijdens deze jurydag mochten moeders beslissen welke producten iets kunnen toevoegen aan het moederschap en wat zij het meest handig en gebruiksvriendelijk vonden.

Negenmaandenbeurs editie 2016

De volgende editie van de Negenmaandenbeurs wordt van 24 februari tot en met 28 februari 2015 gehouden in Amsterdam RAI. Interesse in deelname? Aanmelden voor het nieuwe jaar kan via de website.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *