Trade Mart Kids Universe Party event in oktober!

TradeMart-Utrecht-Oktober

Met het Party Event op de vijfde etage van Jaarbeurs Utrecht viert Trade Mart | Kids Universe op feestelijke wijze de kick-off van het nieuwe inkoopseizoen. Met de feestdagen in aantocht gaat Nederland weer massaal op zoek naar de leukste outfits en cadeaus voor de kleinsten onder ons. Tijd dus om de schappen te vullen met de nieuwste trends en spraakmakende producten. Het Party Event belooft een bruisende beurs te worden vol inspiratie en beleving.

Trade Mart: jouw retail hotspot

Trade Mart is een gastvrij inkoop- en inspiratiecentrum voor de retailbranche en in het bijzonder winkeliers. De beurs richt zich op detaillisten die kwalitatief hoogwaardige en trendy producten direct willen inkopen en op zoek zijn naar nieuwe leveranciers en waardevolle contacten.
Op de 5e etage vind u het Kids Universe segment met een zeer gevarieerd aanbod van kids lifestyle producten, speelgoed, boeken, spellen, knuffels en educatief materiaal.

Exposanten

Voor het beste aanbod speurt het Trade Mart team voor iedere beurs in binnen en buitenland naar nieuwe exposanten met mooie vernieuwende producten. Er is voor elk wat wils: Trade Mart huisvest een bijzonder uitgebreid aanbod vaste exposanten alsmede gastexposanten. Naast veel Nederlandse bedrijven weten ook steeds meer Belgische en Duitse aanbieders hun weg weten te vinden naar Trade Mart in Utrecht!

Info Kids Universe Party event

Kids Universe Party event vindt plaats op 11 en 12 oktober 2015 van 10.00 tot 17.00. De beurs is alleen toegankelijk voor bezoekers met een Trade Mart Jaarkaart of dagpas.

Gratis dagpas

Print dit formulier uit en lever het volledig ingevuld in bij de ontvangstbalie op de begane grond van het Beatrixgebouw. U ontvangt dan 2 gratis dagkaarten ter waarde van € 7,50 per stuk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *