Vernieuwde voorjaarsbeurs Trade Mart

Trade Mart Utrecht

Het retail-landschap verandert in razendsnel tempo. Trade Mart verandert mee. En tijdens de vernieuwde editie van de voorjaarsbeurs Trade Mart is het thema Utrecht. Kom een bezoekje brengen op 8,9 of 10 maart en laat je inspireren en motiveren.

Thema Voorjaarsbeurs 2015: Sluit Utrecht in je hart

Het thema van de Trade Mart Voorjaarsbeurs 2015 is Utrecht. Waarom? Utrecht is het kloppende hart van Nederland. Een verfrissende stad. Vernieuwend en uitgesproken ondernemend. Niet voor niets één van de meest veelzijdige retailsteden. En al decennia de locatie van Trade Mart. Kom naar de Voorjaarsbeurs op 8, 9 en 10 maart en vind de nieuwste collecties speelgoed, boeken, spellen, knuffels en educatief materiaal. Alleen van exclusieve en toonaangevende merken. Maar dat is Trade Mart eigen.

Trade Mart | Kids Universe Trade-Mart--Kids-Universe

Dat is energie op een perfecte schaal. Tijdens de Voorjaarsbeurs vinden bezoekers de nieuwste collecties speelgoed, boeken, spellen, knuffels en educatief materiaal. Alleen van exclusieve en toonaangevende merken. Maar dat is Trade Mart eigen. Het aanbod is gesegmenteerd in vier “werelden” als afspiegeling van het huidige Toys & Trends waarbij de fases van ontwikkeling een rol spelen: de wereld van de baby, de peuter, de kleuter en de tiener. Daarbij blijven kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit voorop staan. De wereld van het kind is binnen Trade Mart herontdekt.

Trade Mart – Dé retail hotspot van Nederland

Trade Mart gaat zich met vijf inkoopmomenten per jaar (Januaribeurs, Voorjaarsbeurs, Meibeurs, Najaarsbeurs, Oktoberbeurs) en vijf nieuwe etages met elk een eigen signatuur profileren als de retail hotspot voor de Nederlandse detailhandel. Na een grootscheepse verbouwing opent de nieuwe Trade Mart haar deuren tijdens de Voorjaarsbeurs. Kids Universe, voorheen Toys & Trends biedt een uniek totaalconcept speciaal voor de liefhebbers die commerciële binding hebben met de primaire en secundaire behoeftes van het kind. Voor professionals die zich onderscheiden op kwaliteit, uniciteit en merkbeleving.

Eerste gastexposanten Kids Universe bekend

De voorbereidingen voor de Voorjaarsbeurs zijn inmiddels in volle gang. Naast de tientallen vaste exposanten zijn er ook deze editie weer veel gastexposanten te vinden op de Voorjaarsbeurs. Kom naar de Voorjaarsbeurs en maak kennis met hun nieuwe collecties en ontwerpen onder het genot van een hapje, een drankje en een DJ. Dit jaar vervelkomt de Trade Mart onder andere Melissa & Doug LLC (afbeelding), Zebra Trends, Invented4Kids en Hansa Creation Benelux.

Trade Mart bezoeken?

Print dit formulier uit en lever het volledig ingevuld in bij de ontvangstbalie op de begane grond van het Beatrixgebouw. U ontvangt dan 2 gratis dagkaarten ter waarde van € 7,50 per stuk en een gratis uitrijkaart. De voorjaarsbeurs is op 8, 9 en 10 maart 2015 van 10.00 uur tot 18.00 uur en op maandag tot 20.00 uur.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *