Winnaars JPMA Innovation Award bekend gemaakt tijdens ABC Kids Expo

Entourage

Tijdens de ABC Kids Expo in Las Vegas maakte JPMA de winnaars van de Innovation Award bekend. De producten werden beoordeeld door een geselecteerde commissie op innovatie, aantrekkingskracht, bruikbaarheid, verkoopbaarheid en potentiële trendsetting. Dit jaar is nieuwkomer Austlen Baby Co. met de Entourage kinderwagen de winnaar van de Best in Show award.
Deze kinderwagen kan in drie verschillende standen worden gebruikt. Hierdoor is er genoeg ruimte om veel spullen mee te nemen zoals koelboxen en bagage. De tas zit op handbereik tussen het stuur en de voorste stoel zodat ouders makkelijk toegang hebben tot baby accessoires, drinkflesjes, hun mobiel en boodschappen. Deze kinderwagen is geschikt voor meerdere kinderen. Zo kan er aan de voorkant een maxi-cosi worden geplaatst, en is er aan de achterkant een zitplaats voor een peuter.

De Owlet Baby Care babyfoon won de Parents’ Choice Award. Deze Babyfoon werd getest in het Seattle Children’s Hospital en geeft een waarschuwing aan ouders als hun baby stopt met ademen.

De overige winnaars van de JPMA Innovation Award zijn:
– Travel Humidifier by Crane (On the Go Category)
– Juno by Mountain Buggy (Carrier Category)
– Evenflo Advanced Sensor Safe Embrace DLX Infant Car
Seat (Child Restraints Category)
– Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow (Infant Care Category)
– Happy Mat by EZPZ (Feeding/Bathing/Changing Category)
– SpinAgain by Fat Brain Toy Co. (Play Category)
– Newton Crib Mattress (Nursery Category)
– BabyZen YOYO by BabyZen USA (Stroller Category)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *