Winnaars Kind + Jugend Innovation Awards 2015

Winnaars-Kind+Jugend-2015

Buitengewone ideeën, uitzonderlijke ontwerpen en innovatieve functionaliteiten zijn de belangrijkste criteria die de basis vormen voor de beslissingen van de Kind + Jugend Innovation Awards 2015. Alle inzendingen werden onderverdeeld in 8 categorieën en de jury heeft een winnaar gekozen uit elke categorie.


World of baby Care:

Tommee-Tippe-flessenwarmer---Winaar-World-of-baby-Care

In de categorie ‘World of baby Care’ heeft de multifunctionele flessenwarmer Tommee Tippee Express and Go van de Britse Mayborn Group de 1e plaatse behaalt. Niet alleen flessen maar ook voedingszakje kunnen snel verwarmd worden met de ‘Express and Go’.

World van Baby Furniture:

babybed-NidoErgonomic--Winnaar-'World-van-Baby-Furniture'----
In de categorie ‘World van Baby Furniture’ heeft het multifunctionele babybed NidoErgonomic Basis van de Spaanse fabrikant NIDO EDUCA SL gewonnen. Het multifunctionele babybed heeft veel technische eigenschappen die niet eerder gebruikt werden in 1 product. Zo kan het bed snel omgetoverd worden tot een verschoningsunit. En met 1 druk op de knop kan de matrasbodem in verschillende hoogtes en schuintes gezet worden. Handig voor baby’s met reflux.

World of Baby Safety at Home:

traphekje
Het Luna Gate traphekje van het Amerikaanse bedrijf Munchkin is de absolute winnaar in de categorie ‘World of Baby Safety at Home’. Het traphekje is niet alleen veilig maar is visueel ook erg aantrekkelijk. De installatie is erg eenvoudig. Het hoogtepunt van dit traphekje is een LED-lampje dat bevestigd is aan de onderkant die de vloer in het donker verlicht met behulp van een sensor.


World of Baby Textiles:

UV-Kleding---Winnaar-'World-of-baby-Textiles'--
In de categorie ‘World of Baby Textiles’ werd de jury overtuigd van nieuwe en gepatenteerde UV- beschermende kleding Ignite van het Nederlandse bedrijf Miyali. De printjes op de kleding verandert bij blootstelling aan gevaarlijke UV-straling van kleur, zelfs op bewolkte dagen, en waarschuwt ouders bijtijds.

World of Baby Toys:

Schnappi---Winnaar-'World-of-Baby-Toys'-jpg
De eerst plek in de categorie ‘World of Baby Toys’ was voor Schnappi de schildpad van Zapf Creation AG uit Duitsland. Dit speelgoed stimuleert de motoriek van een kind. Het is een mix van leren en spelen, en hierdoor was de jury overtuigd van deze winnaar.

World of Baby Moving:

Marathon-kinderwagen---Winnaar-'World-of-Baby-Moving'-
Stedelijke en trendy: de winnaar in de categorie ‘World of Baby Moving’ was in staat om punten te scoren met een aantal aspecten. De 3-wieler jogging buggy ‘Marathon’ van de Zweedse fabrikant Bumprider combineert een wandeling met de baby met sport. De ‘Marathon’ is ’s werelds eerste kinderwagen die afstand, snelheid, hartslag en verbrande calorieën meet. En met de nieuw ontwikkelde remschijven is er ook aan de veiligheid gedacht.

World of Moving Baby & Baby Travelling Accessories:

jas-voor-twee-van-Mamalila---Winnaar-World-of-Moving-Baby-&-Baby-Travelling-Accessories’
De licht gewatteerde jas voor twee van Mamalila uit Duitsland is geëindigd op de eerste plek in de categorie ‘World of Moving Baby & Baby Travelling Accessories’. De jas biedt optimaal draagcomfort tijdens de zwangerschap. Deze jas is handig voor moeders met een kind in een babydrager. De jas beschermt effectief tegen kou, het zorgt voor een goede warmte uitwisseling tussen moeder en kind.


World of Baby Travelling:

Autostoel-Recaro---Winnaar-World-of-Baby-Travelling'--
De winnaar in de categorie ‘World of Baby Travelling’ is de autostoel ‘Zero.1 Elite’ van de Duitse fabrikant Recaro. De Zero.1 Elite autostoel is de eerste die een i-Size-goedgekeurde, 360°-draaibare autostoel heeft met uitneembare babydrager. Deze autostoel biedt optimale bescherming vanaf de babytijd tot een kind 105 cm groot is.


Meer informatie over de verkiezing en gespotte nieuwtjes is te vinden in het volgende nummer van BabyWereld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *