Erkend als één van ‘s werelds grootste beurzen voor baby- en kinderproducten is de 14e jaareditie van ABC Kids Expo een prima manier om nieuwe wereldmarkten te bereiken. Deze wordt van 18 tot met 21 oktober a.s. gehouden in het Las Vegas Convention Center.

Met meer dan 1.000 exposanten verdeeld over 3.200 stands op bijna 100.000 vierkante meter is deze beurs ‘the place to be’. Op de ABC Kids Expo zijn alle producten handig per categorie ingedeeld, er zijn internationale paviljoens te vinden alsmede drie speciale paviljoens.

Connection Showcase

Heeft u een product dat zich nog in de prototype fase bevindt en nog niet op de markt is gebracht? Dan heeft ABC plaats voor uw uitvinding bij de Connection Showcase. Deze showcase biedt uitvinders een kans om te onderzoeken of er interesse voor is en contact te leggen met fabrikanten en distributeurs voor het laten produceren, licenseren of verkopen van hun uitvinding. Daarnaast biedt ABC verschillende mogelijkheden om bepaalde producten in de spotlights te zetten zoals sponsoring, diverse advertentiemogelijkheden, de Maternity Square Runway, het Live Event of the New Products Showcase.

Gastexposanten ABC Kids Expo

Het afgelopen jaar telde ABC Kids Expo gastexposanten uit maar liefst 77 landen. Door de goede samenwerking met Baby Products Association (organisator van de Harrogate International Nursery Fair) en UBM (organisator van de CBME expo’s), heeft ABC zijn positie internationaal verstevigd.
ABC is een goede manier om kopers en distributeurs uit de hele wereld te ontmoeten en helpt standhouders graag op weg waaronder China en Zuidoost Azië.

Zelf ervaren wat de industrie te bieden heeft op de beursvloer en de verschillende netwerkmogelijkheden? Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met www.theabcshow.com