cover babywereldBabyWereld is hét vakblad voor professionals in de baby- en kindermarkt in Nederland en België. BabyWereld verschijnt vier keer per jaar (in maart, juni, september en december) en is bestemd voor eigenaren en medewerkers van babyspeciaalzaken, kinderwinkels, lifestyle winkels en boetieks met babyproducten, inkopers van grootwinkelbedrijven, fabrikanten en leveranciers.

Wat tref je aan in BabyWereld?

In BabyWereld lees je alles over nieuwe producten voor baby’s, dreumesen en peuters, nationaal en internationaal beursnieuws en de meest recente ontwikkelingen zoals veiligheid en natuurlijk het laatste nieuws over de Baby Innovation Award, de verkiezing die door BabyWereld georganiseerd wordt. Maar ook: reportages over babyshops en fabrikanten, informatie over bedrijfsvoering, diverse columns en ieder nummer een interessant thema.
Extra: Als abonnee ontvang je automatisch de online nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes helemaal gratis!

Een abonnement voor slechts 19 euro!

Voor een abonnement vragen wij slechts een vergoeding voor de portikosten, te weten
€ 19,- per jaar (excl. 6% BTW)! Voor Belgische abonnees is dit € 35,- per jaar, voor buitenland overig € 49,- per jaar. Liever eerst een proefnummer inzien? Bekijk dan eerst de bladerbare PDF in de linkerkolom.
Abonneren kan snel en eenvoudig middels dit formulier.
Een tweede abonnement op hetzelfde adres voor collega’s is ook mogelijk, de kosten zijn € 7,50 voor een tweede en volgend abonnement.

Een nummer nabestellen

Je kunt bij ons verschenen nummers nabestellen. Maak per nummer € 8,- over naar girorekening NL67INGB 0008489321 t.n.v. BabyWereld B.V. te Huizen met vermelding proefnummer of bepaalde editie. Vergeet de adresgegevens niet. Na ontvangst sturen wij het gewenste nummer toe.

babywereld vakblad abonneren