Hier vind je meer informatie over de advertentiemogelijkheden in BabyWereld. BabyWereld is het enige vakmedium in de markt voor professionals in de babymarkt voor Nederland, België en Luxemburg. Dit vakblad is bestemd voor eigenaren en medewerkers van babyspeciaalzaken, lifestyle winkels en concept stores met baby- en kinderproducten, inkopers van grootwinkelbedrijven, fabrikanten en leveranciers. Maar ook kraamzorgorganisaties, babyconsulenten, draagdoekconsultenten en andere professionals in de babymarkt in Nederland, België en Luxemburg ontvangen ons medium. Hieronder 6 redenen om eens met ons te praten over de advertentiemogelijkheden:

Advertenties en tarieven

1. BabyWereld kent de markt

BabyWereld is het enige vakmedium in de baby- en kinderproductenbranche. Deze titel bestaat al sinds 1990 en wordt sinds 2000 uitgegeven onder Ruiters Uitgeverij. Wij kennen de markt dus als geen ander. Met ons BabyWereld magazine en/of nieuwsbrief bereik je in een klap alle verantwoordelijke inkopers en professionals van jouw producten.

2. BabyWereld biedt maatwerk

Of je nu begonnen bent met een nieuw bedrijf of werkzaam bent bij een grote organisatie, we denken graag met je mee met het kiezen van de juiste advertentiemogelijkheden. Dit kan een kleine productvermelding zijn, of een mooie advertentie-uiting met aanvullende redactie, een advertorial of een banner op onze site. Geen idee hoe je advertentie eruit moet zien? We helpen je graag verder en verzorgen desgewenst ook de opmaak van de advertentie. Liever een spetterende reportage, een speciale insert of een pakkende advertentie op de cover? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Op verzoek maken wij zelfs specials of folders voor klanten.

3. Crossmediaal

Wij zijn tevens bedenker en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing. Dit levert een unieke crossmediale mix op waarmee we je goed kunnen helpen je producten te promoten richting vakhandel én consument.

4. Nationaal en internationaal bekend

BabyWereld is lid van de Baby Care Magazines International (BCMI), we kunnen je dus snel en gemakkelijk in contact brengen met onze zustervakbladen in Europa en China als je met je producten over de grenzen wilt gaan. BabyWereld magazine werkt nauw samen met beurzen zoals Kind + Jugend, Trade Mart Brussel, Trade Mart Utrecht, showUP, Spotlight, We Are Pregnant en de Negenmaandenbeurs.

covers babywereld 2022

5. Een goed lezersbereik en prima leesintensiteit

BabyWereld is belangrijk leesvoer voor iedereen die werkzaam is in de babybranche. Uit een eerder verricht onderzoek door bureau Van Es blijkt dat BabyWereld het meest gelezen en spontaan genoemde vakblad in deze branche is, te weten 51%. Naast het goede lezersbereik is de leesintensiteit ook prima: 88% van de respondenten leest het blad grotendeels of helemaal. Je kunt er dus van overtuigd zijn dat je boodschap wordt gelezen en gezien door jouw doelgroep, de koper van jouw product.

6. Groeiend aantal bezoekers online

Begin 2020 is BabyWereld uitgebreid met het consumentengedeelte: BabySpullen met de nieuwste babyproducten en een unieke BabyWiki waarin baby begrippen op een heldere manier worden uitgelegd. Dit heeft geleid tot een vervijfvoudiging in bezoekersaantallen. We noteren op dit moment 40.000 bezoekers per maand, dat is 480.000 bezoekers per jaar. We kunnen zeggen dat we het SEO schrijven voor de doelgroep goed in de vingers hebben. In opdracht maken we dan ook wervende en deskundige SEO teksten voor online advertorials en websites van klanten.

Verschijningsdata en deadline materiaal

Frequentie: 4 keer per jaar.
Oplage : 2.000 exemplaren in Nederland, België, Luxemburg.
Verspreiding: bij fysieke en online winkels, fabrikanten, leveranciers, distributeurs, inkopers grootwinkelbedrijven, kraamzorgorganisaties, grote kinderdagopvangcentra, babyconsulenten, draagdoekconsulenten en uitzet op relevante vakbeurzen.

Advertentiemogelijkheden, mediakit

Naast onze advertentiemogelijkheden in print en online is promotie mogelijk via onze nieuwsbrieven en social media.
Informeer naar de mogelijkheden en vraag onze MEDIAKIT op via mail of bel 0031-35-5242398.

Nieuw: Baby & Toddler Influencer Box

4 keer per jaar verstuurt BabyWereld in samenwerking met PR4Kids een doos vol met producten naar een selectie van influencers die hierover posts of reels voor jouw merk gaan maken. Lees meer over de Baby & Toddler Influencer Box en informeer naar de mogelijkheden!

babybox influencerbox