BabyWereld is het enige vakblad in de markt voor professionals in de babymarkt voor Nederland en België. Dit vakblad is bestemd voor eigenaren en medewerkers van babyspeciaalzaken, lifestyle winkels en boetieks met babyproducten, inkopers van grootwinkelbedrijven, fabrikanten en leveranciers en iedereen die zich in de babymarkt interesseert in Nederland, België en Luxemburg. Hieronder 5 redenen om eens met ons te praten over de mogelijkheden:

Advertenties en tarieven

1. BabyWereld kent de markt

BabyWereld is het enige vakblad in de baby- en kinderproductenbranche. Deze titel bestaat al sinds 1990 en wordt sinds 2000 uitgegeven onder Ruiters Uitgeverij. Wij kennen de markt dus als geen ander. Met ons BabyWereld magazine en/of nieuwsbrief bereik je in een klap alle verantwoordelijke inkopers en professionals van jouw producten.

2. BabyWereld biedt maatwerk

Of je nu begonnen bent met een nieuw bedrijf of werkzaam bent bij een grote organisatie, we denken graag met je mee met het kiezen van de juiste advertentie-uiting. Dit kan een kleine productvermelding zijn, of een mooie advertentie-uiting met aanvullende redactie, een advertorial of een banner op onze site. Geen idee hoe je advertentie eruit moet zien? We helpen je graag verder en verzorgen desgewenst ook de opmaak van de advertentie. Liever een spetterende reportage, een speciale insert of een pakkende advertentie op de cover? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Op verzoek maken wij zelfs specials of folders voor klanten.

3. Crossmediaal

Wij zijn tevens bedenker en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing. Dit levert een unieke crossmediale mix op waarmee we je goed kunnen helpen je producten te promoten richting vakhandel én consument.

4. Nationaal en internationaal bekend

BabyWereld is lid van de Baby Care Magazines International (BCMI), we kunnen je dus snel en gemakkelijk in contact brengen met onze zustervakbladen in Europa en China als je met je producten over de grenzen wilt gaan. BabyWereld magazine werkt nauw samen met beurzen zoals Kind + Jugend, Trade Mart Brussel, Trade Mart Utrecht, showUP, Spotlight, We Are Pregnant en de Negenmaandenbeurs.

5. Een goed lezersbereik en prima leesintensiteit

BabyWereld is belangrijk leesvoer voor iedereen die werkzaam is in de babybranche. Uit een eerder verricht onderzoek door bureau Van Es blijkt dat BabyWereld het meest gelezen en spontaan genoemde vakblad in deze branche is, te weten 51%. Naast het goede lezersbereik is de leesintensiteit ook prima: 88% van de respondenten leest het blad grotendeels of helemaal. Je kunt er dus van overtuigd zijn dat je boodschap wordt gelezen en gezien door jouw doelgroep, de koper van jouw product.

Verschijningsdata 2020 en deadline materiaal

Frequentie:  vier keer per jaar.
Oplage : 2.000 ex. in Nederland, België, Luxemburg, kraamorganisaties, draagconsulenten en uitzet op vakbeurzen.

24 februari – aanleverdatum ads 3 februari
2 juni – aanleverdatum ads 15 mei
15 september – aanleverdatum ads 27 augustus
7 december – aanleverdatum ads 16 november

Advertentiemogelijkheden

Vakblad Technische gegevens en formaten
1/1 pagina 210 x 297 mm. Aflopend plus 4 mm extra aan zijkanten.
¼ pagina liggend 185 x 63 mm
½ pagina staand 90 x 265 mm
½ pagina liggend 185 x 130 mm
¼ pagina staand 90 x 130 mm
1/8 pagina liggend 90 x 63 mm
1/3 Product Actueel Aanleveren: 125 woorden tekst en 1 of 2 jpg beelden.
¼ pag. gevraagd/ gezocht In vakblad en 3 mnd op website.
¼ pag. gevraagd/ gezocht Alleen website 3 mnd.
Online Technische gegevens en formaten
Button website (3 mnd.) 120 x 90. Homepage en achterliggende pagina’s.
Button website (3 mnd.) 120 x 240 staand. Homepage en achterliggende pagina’s.
Button website (3 mnd.) 120 x 600 staand. Homepage en achterliggende pagina’s.
Opname nieuwsbrief 4x verschijning in jan, jun, aug, nov.

*Spreads, advertorials, inserts en specials op aanvraag.

Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier of bel 035-5242398.

BabyWereld advertentie