witlof4kids

Atelier49 neemt het innovatieve Nederlandse merk Witlof for kids over. Door deze overname breidt Atelier49 haar productportfolio en netwerk uit en wordt verdere groei van Witlof for kids mogelijk gemaakt.

Innovatieve slaap- en verzorgingsproducten van Witlof for kids naar Atelier49

Luuk Adolf, directeur Atelier49 meldt hierover: ‘De innovatieve slaap- verzorgings- en speelproducten van Witlof for kids – ontwikkeld vanuit de essentie ’We listen. And create. Wit lof.’ – sluiten naadloos aan op het portfolio van Atelier49. Met de overname van Witlof for kids versterkt Atelier49 haar positie in de babymarkt op textielvlak. Ook heeft Witlof for kids al mooie stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid, een weg die Atelier49 zal vervolgen.’

Over Witlof for kids

Witlof for kids is een innovatief Nederlands merk dat staat voor hoogwaardige slaap-, zorg- en speelbenodigdheden voor kinderen tot 11 jaar. Het merk staat bekend om haar innovatieve en onderscheidende Tuck-Inn beddengoed. Lakens, dekens en dekbedovertrekken met een elastische rand aan één zijde, zoals een hoeslaken heeft. Hierdoor sluit het beddengoed perfect om het matras en kunnen kinderen het niet lostrappen. Bovendien maak je er een bed heel makkelijk mee op. Het bedrijf is opgestart in 2016 en heeft verkooppunten door heel Nederland, België en enkele andere landen binnen en buiten Europa. Witlof for kids won hiermee diverse awards zoals de Baby Innovation Award in de Benelux en Internationale Consumer Award.

Over Atelier49

Atelier 49 Nederland bv is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige babyproducten bekend onder de merknamen bébé-jou, LUMA babycare, Koelstra en I am a Little Company. Daarnaast levert Atelier 49 private label producten en exclusieve lijnen. Het bedrijf is opgericht in 1967 en inmiddels uitgegroeid tot een grote Europese speler.

Lees meer nieuwsberichten