logo baby innovation award 2019Klaar voor de start? Nog even en de belangrijkste verkiezing in de Benelux gaat weer beginnen! Deze unieke verkiezing is een bijzonder platform voor de nieuwste babyproducten. De Baby Innovation Award wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Op deze beurs worden alle genomineerde en winnende producten prominent tentoongesteld.

Bijzonder product? Doe mee! Aanmelden kan tot 5 november!

Mis deze unieke kans om deel te nemen niet! Meedoen betekent kans maken op het winnen van de prestigieuze award waarmee vele deuren worden geopend. U kunt rekenen op meer naamsbekendheid, aandacht in diverse media in print en online en daarmee een vliegende start voor uw verkoop.

Dit is er nieuw:

De organisatie heeft niet stilgezeten want er is nieuws te melden over de verkiezing:

  1. We hebben een spiksplinternieuwe website: babyinnovationaward.nl, neem beslist een kijkje. Hier vindt u alle informatie waaronder het aanmeldingsformulier. Op veler verzoek is de site ook Engelstalig gemaakt.
  2. We krijgen een nieuwe en zichtbaardere plek op de Negenmaandenbeurs: het paviljoen verhuist van hal 9 naar hal 8. De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt uitgebreid met een 2e en 3e plaats.
  3. Bent u genomineerd? Dan mag u tijdens de Mama jurydag een live presentatie geven aan de jurerende moeders! Een unieke kans om toelichting te geven en direct feedback te krijgen.
  4. Nieuw is verder de verdeling van de stemmen na nominatie door vakjury om de winnaars te bepalen, namelijk:
    Prijzen per categorie: vakjury 50%, online stemmers 25%, Mama jurydag 25% (vakjury telt dus zwaarder mee)
    Negenmaandenbeurs Consumer Award: 50% online stemmers en 50% Mama jurydag (zo wordt het vooral een consumentenprijs)

Hoe werkt de verkiezing

Na inschrijving via de site worden alle inzendingen door een deskundige vakjury beoordeeld, zij kennen de nominaties per categorie toe. Daarna kan er online worden gestemd door consumenten. Op de Mama jurydag mogen moeders uit de praktijk hun oordeel geven. De uitreiking van de awards vindt plaats op de Negenmaandenbeurs volgend jaar.
N.B. Het is niet verplicht om op de Negenmaandenbeurs te staan, maar bij een nominatie is dat wel handig!

In welke categorie?

U kunt uw innovatieve product(en) insturen in zes categorieën: Mobility, Travel and Safety, Care, Feeding, Furniture and Decoration en Toys and Gifts. Naast deze awards reikt de organisatie nog twee extra prijzen uit: De Green Award voor de meest duurzame innovatie en de Consumer Award.

Bezoek de website van de Baby Innovation Award verkiezing
Ga direct naar aanmeldingsformulier