babymoov overname delta diffusion

De Franse organisatie Babymoov Group maakt bekend dat ze Delta Diffusion heeft overgenomen. Delta Diffusion is al 25 jaar werkzaam in de markt voor baby- en moederschapsproducten en ontwikkelde het toonaangevende merk doomoo.

doomoo gaat voor nationale en internationale groei

doomoo omvat een grote collectie kwaliteitsvolle en rustgevende producten waarbij het gebruik van milieuvriendelijke materialen centraal staat. Met de strategische overname haalt Babymoov Group de expertise van doomoo in huis en versterkt daarmee de positie in de markt van zwangerschaps- en slaapcomfort. De groep zal doomoo gaan ondersteunen in nationale en internationale groei. Met de toevoeging van doomoo heeft de Babymoov Group 3 merken waarmee aan de behoeften van ouders en zwangere vrouwen wordt voldaan: Babymoov, doomoo en Badabulle.

Kantoor Delta Diffusion blijft in België

Delta Diffusion houdt zijn hoofdkantoor vlakbij Brussel, organisatie en toegewijde team. Ook de samenwerking met ’t Veer blijft doorgaan, dat is het productieatelier waarmee Delta Diffusion samenwerkt en waar mensen met een handicap en herintreders tewerk worden gesteld.

Geschiedenis Delta Diffusion

Delta Diffusion werd in 1990 opgericht door de vader van Philippe en Pierre Teurlings, waarna zonen Pierre en Philippe Teurlings het stokje overnamen. Samen met Anne-Catherine, de echtgenote van Philippe dragen ze de teugels over. ‘Na meer dan 25 jaar samenwerking groeide de band met de Babymoov Group op een natuurlijke manier. Bovenal wilden we de verantwoordelijkheid overdragen aan een groep die weet hoe ze ons merk verder kunnen ontwikkelen.’ Aldus Philippe Teurlings. Een groot deel van alle Doomoo producten vinden via lokale distributeurs via een overeenkomst met Babymoov hun weg naar winkels in Frankrijk en Spanje, daarnaast in Nederland, Zweden, Portugal, Zwitserland, Saoedi-Arabië, Taiwan, Hongkong en Maleisië.

Philippe Teurlings

Philippe Teurlings

Samenwerking is logische keuze

‘We willen de Babymoov Group uitbreiden via externe groei, in het bijzonder door te focussen op eco-verantwoordelijkheid, innovatie en digitale technologie’, meldt Pierre Magro, voorzitter van de Babymoov Group. ‘Delta Diffusion is een partner waar we al heel lang respect voor hebben en al jaren mee samenwerken en was dus een logische keuze.’

Lees meer nieuwsberichten

Pierre Magro

Pierre Magro