Loading...

Babyspullen

Is er een baby op komst? Dan breekt er een bijzondere periode aan van plannen en organiseren hoe dit nieuwe mensenleven in jullie leven gaat passen. Als je een beetje bent bijgekomen van het bijzondere nieuws en begint te wennen aan je veranderende lijf, breekt de tijd aan om je te gaan oriënteren voor babyspullen.

Babyuitzet

Via dit speciale gedeelte van de BabyWereld site informeren we je graag over de nieuwste producten van grote en kleine merken. Of het nu gaat over kinderwagens, flessen, spenen, speelgoed, slaapzak, babykamermeubelen of verzorgingsproducten voor je baby. We hebben deze nieuwste babyspullen voor je geordend in handige rubrieken: onderweg, slapen en thuis, bad en verzorging, voeding, speelgoed en cadeau.

Mooiste babyspullen

Je zult merken hoe groot het aanbod van producten, winkels en webshops is en hoeveel goedbedoelde adviezen je krijgt. Wij van BabyWereld, geven al 30 jaar het vakblad BabyWereld uit, bezoeken nationaal en internationaal vakbeurzen en onderhouden contacten met de hele babymarkt. Met andere woorden: wij weten als geen ander wat er in de markt te koop is. Zelfs nog voordat deze producten op de markt zijn verschenen. Hoe leuk is het dan dat je uit eerste hand de nieuwste babyproducten voor je babyuitzet kunt bekijken?

BabyWiki

Onder de rubriek BabyWiki hebben we enorm veel praktische informatie verzameld voor (aanstaande) ouders en verzorgers. Alle artikelen zijn geschreven vanuit de deskundigheid van de hoofdredactie van het vakblad BabyWereld. Door onze achtergrond en netwerk zijn we goed op de hoogte van de laatste richtlijnen, normen en veiligheid van babyproducten. Je vindt hier handige tips voor het kopen van een kinderwagen, autostoeltje, ledikant, kinderstoel, speelgoed, etc. zodat je straks goed geïnformeerd de babyuitzet bij elkaar kunt shoppen.
Daarnaast gaan we in deze BabyWiki dieper in op belangrijke onderwerpen voor (aanstaande) mama’s en papa’s zoals: cosleeping, wasbare en wegwerpluiers, TOG waarden, huilbaby, verzorging, giftige stoffen, veiligheidsnormen, borst- en flesvoeding en hebben we natuurlijk de ultieme baby uitzetlijst voor je samengesteld. De redactie werkt hard om deze rubriek verder aan te vullen met onderwerpen die je niet overal 1-2-3 kunt vinden met maar één doel: ook van jou een deskundige maken zodat je de zwangerschap, kraamtijd, het moederschap en vaderschap met vertrouwen tegemoet zult zien!