Abonneer je nu en ontvang dit jaar gratis het vakblad BabyWereld!

BabyWereld
BabyWereld is hét medium voor professionals in de babybranche. Het magazine is het enige vakblad voor fysieke en online retailers, life-style winkels en boetieks met babyproducten, inkopers en leveranciers. Kortom: iedereen die geïnteresseerd is in baby- en kinderproducten.

Of het nu gaat over de nieuwste babyhardware (zoals buggy’s, kinderwagens, meubels, flesjes, slaapzakjes, speelgoed en babykleding) of de hipste home en gift producten voor baby’s of aanstaande en jonge ouders, BabyWereld is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de babybranche.

BabyStuf.nlWat bieden wij?

  • Het vakblad BabyWereld verschijnt vier keer per jaar. Je vindt in BabyWereld nationaal en internationaal beursnieuws, boeiende reportages, praktische achtergrondartikelen, actuele ontwikkelingen en het laatste nieuws over de Baby Innovation Award die mede door BabyWereld georganiseerd wordt. Daarnaast wisselen we regelmatig nieuws en artikelen uit met vakbladen in het buitenland.
  • Website www.baby-wereld.nl
  • Nieuwsbrief zes keer per jaar
  • Discussieer mee op onze professional linked In community Group.

Abonneren
Abonneer je nu middels dit formulier. Na dit jaar vragen wij slechts een vergoeding van de portikosten als abonnee, te weten € 19,- excl. BTW.

Reageer je als webwinkelier vóór 15 augustus, dan krijg je er ook nog eens een gratis winkelvermelding t.w.v. € 49 op BabyStuf.nl bij!