Bo Jungle babybad

Ergonomisch gevormde B-Bear Bath

Het nieuwe B-Bear Bath is niet alleen ergonomisch gevormd maar heeft ook een fraai design met lieve berenoortjes. Zo kunnen kleintjes heerlijk genieten van hun badje. Dit badje beschikt ook over een badverkleiner met zuignappen voor de pasgeborenen. Ouders kunnen het water makkelijk laten weglopen via de afvoerdop. Het badje heeft ook een handig, afneembaar zeepbakje gemaakt van milieuvriendelijke silicone. Het berenbadje is verkrijgbaar in grey, pastel pink en pastel blue. Er is ook een handige metalen badstandaard verkrijgbaar. Deze is verstelbaar in 4 verschillende hoogtes (min. 99 cm en max. 112 cm). De badstandaard is tevens voorzien van een handig opbergrekje voor handdoeken en baby’s kleertjes. De standaard vouwt makkelijk op om weg te zetten of mee te nemen.

Opvouwbaar bad voor in de douche

Dit badje kan makkelijk in een douche geplaatst worden of als gebruikt worden als alternatief voor een vast bad. Dankzij de silicone delen in het bad en het aluminium frame, kan deze in hoogte worden versteld. Binnenin het badje is een zitje met zuignappen aanwezig. Na het badderen kunnen ouders het water eenvoudig via de afvoerdop laten weglopen.

Ballenbad Ball Pit Play Gym

Dit mooie ballenbad past in ieder interieur en is goed voor urenlang speelplezier! Het badje is gemaakt van foam en bedekt met een wasbare en afneembare zacht hoes van velboa. Het ballenbad bevat geen hoeken of randen en de ballen zelf zijn niet giftig en CE gecertificeerd. Het ballenbad bevordert de fysieke en manuele ontwikkeling van kinderen.

bojungle.eu

Bo Jungle babybad
Bo Jungle babybad
opvouwbaar babybad
ballenbak