De Hong Kong Baby Products Fair is goed van start gegaan voor de Belgische babyproducten producent Childhome. Met kinderstoel Evolu ONE.80° won Childhome namelijk the ‘Best of the Fair’ award.

Hong Kong Baby Products Fair enthousiast over ontwerp Evolu ONE.80°

childhome award hong kongDe Hong Kong Baby Products Fair, in het kort the HKTDC, is een vakbeurs die jaarlijks door meer dan 500 bedrijven wordt bezocht. De jury was niet alleen lovend over de functionaliteiten van de Evolu ONE.80°: draaibaar en de in hoogte verstelbaarheid, maar ook enthousiast over het design.
International sales manager Cédric Rodriques is blij met de award: ‘De vraag naar Europese producten blijft enorm groeien in Azië. Deze erkenning is dan ook zeer belangrijk voor ons.’ Childhome is een familiebedrijf dat al 34 jaar bestaat en opereert van uit het Belgische Kontich. Childhome won met deze kinderstoel reeds de Baby Innovation Award in Nederland, de Kind und Jugend Innovation Award en Consumer Award in Duitsland, de Top Choice Award van Baby Maternity Magazine in Nevada (USA) en de JPMA Innovation Award in Washington DC (USA).