ergobaby metro gratis

Van 17 tot en met 30 oktober zoekt draagzakkenproducent Ergobaby ambassadeurs om de Metro+ te testen. Een compacte kinderwagen die comfortabel, ergonomisch en makkelijk op te vouwen is. De kinderwagen is ontworpen om ouders en hun kinderen te vergezellen op hun kleine en grote avonturen.

Test de Metro+ kinderwagen zelf uit

De nieuwe Metro + kinderwagen is gericht op compactheid en lichtheid. In november krijgen 10 ouders de kans om de Metro+ te ontdekken en te testen in het kader van het ambassadeursprogramma van Ergobaby. De 10 geselecteerde gelukkige ouders ontvangen een Metro+ en een paar uitdagingen om gedurende 3 weken te voltooien. Ze moeten bijvoorbeeld het uitpakken van de kinderwagen filmen en een video maken van hun eerste uitstapje ermee in het openbaar vervoer of in de supermarkt. En het mooiste is dat ze de kinderwagen mogen houden aan het einde van de actie.

Voor ouders met een of meer kinderen tussen 0 en 4 jaar

Deze actie is gericht op alle ouders met één (of meer) kind(eren) tussen 0 en 4 jaar, die graag de deur uit gaan en die graag een meer praktische en hanteerbare kinderwagen willen ontdekken. Ben je al enthousiast? Ouders die zich herkennen kunnen hun geluk beproeven door dit online formulier in te vullen op de website ergobaby.nl. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 30 oktober 2022. Veel geluk!

Meer lezen over kinderwagen Metro+ van Ergobaby