je porte mon bebe

Het Franse merk ‘Je Porte Mon Bébé’ (vertaald: ik draag mijn baby) bestaat al sinds 2005 en is in Frankrijk markleider in draagdoeken. Niet voor niets want ze zijn superhip, gemaakt van de mooiste kwaliteit stretch en blinken uit in design.

Je Porte Mon Bébé draagdoeken

Deze draagdoeken zijn een combinatie van geweven en rekbare draagdoek. De dichtheid is dezelfde als die van een geweven draagdoek van hoge kwaliteit. Een kleine hoeveelheid spandex geeft deze draagdoek de juiste stretch; de doek blijft altijd in vorm en slijt niet na intensief gebruik of door toename van het gewicht van een kind.
Er zijn weinig elastische draagdoeken die tegelijk stevig en comfortabel zijn. Waar andere merken doeken vrij snel kunnen gaan doorhangen of zwaar aanvoelen, blijven deze doeken hun vorm behouden en dragen altijd licht. Een ander voordeel is dat ouders deze rekbare doek al kunnen omknopen voordat ze de baby erin plaatsen. Dat is handig voor het geven van een schone luier en bij het boodschappen doen; de doek kan van te voren worden omgedaan en op de plaats van bestemming gaat de baby erin!

Dragen vanaf geboorte

Je Porte Mon Bébé is geschikt voor alle baby’s (inclusief premature) van 2 tot 14 kg. De draagdoek is dicht, zacht en ademend. Het vormt zich rond het lichaam van de baby als een tweede huid en zorgt voor optimaal draagcomfort en biedt stevige ondersteuning zowel voor de baby als de drager. Alle dragers worden in Europa gemaakt van de beste kwaliteit katoen met elastane met oeko-tex certificaat en dus vrij van zware metalen en allergische kleurstoffen.

Distributie via Kleine Giraf.