Het Engelse ontwerpteam van de Egg kinderwagen liet zich inspireren door een ei, het symbool voor warmte, geborgenheid en geboorte. Nu is er een waardige opvolger: Egg2 die jonge ouders nog meer comfort, gebruiksgemak en luxe biedt! Kinderwagen Egg is een eyecatcher in het straatbeeld met zijn strakke vormgeving en vloeiende lijnen. Het gebruik van hoogwaardige stoffen zorgt voor een luxe gevoel dat veel modebewuste ouders aanspreekt.

Kinderwagen Egg2: verbeterd in veel opzichten

Kinderwagen Egg2 is op veel gebieden verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De Egg2 rijdt  soepel en moeiteloos in en buiten de stad. De duwstang heeft 5 standen en een verstelbereik van 99 x 111 cm. Het onderstel van de kinderwagen is 3,6 cm hoger gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de wieg hoger op het frame staat en makkelijker kan worden geplaatst en afgenomen. Dit betekent ook dat je als ouder minder diep hoeft te bukken om je kindje in de kinderwagen te leggen of op te pakken. De Egg2 is nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Het frame kan in één beweging en met één hand worden opgevouwen. Ingeklapt kan de wagen vrij staan met het handvat vrij van de grond, zodat deze meteen weer klaar staat om uitgeklapt te worden. En zo neemt deze modieuze krachtpatser een stuk minder ruimte in.

Verlengde wielbasis

Ook de wielbasis is veranderd van kinderwagen Egg2. Door deze met 6 cm ter verlengen is er ruimte voor een grotere boodschappenmand. Verder heeft de Egg2 grotere voor- en achterwielen gekregen en daarmee staat deze kinderwagen garant voor soepele ritjes over diverse ondergronden. Uniek is het driespaaks ontwerp in de wielen, dat zorgt voor een fraai beeld en maakt het dessin helemaal af. Bijzonder is ook het profiel in de grote, lekvrije banden. Zo laat Egg2 overal letterlijk zijn sporen na.

Tru-Ride-Technology en verbeterde wandelwageninzet

Kinderwagen Egg2 heeft nog meer te bieden voor de perfecte wandeling. Net als de eerste Egg, is Egg2 uitgerust met de Tru-Ride-Technology voor een moeiteloze besturing. Het kindje zelf zit in een vernieuwd en comfortabel zitje dat in 3 posities kan worden gezet. Dit wandelwagenzitje kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst: naar de ouder toekijkend of van de ouder afkijkend, naar de wijde wereld. Voor een betere ergonomie is ook het zitgedeelte verhoogd met 7 cm. Met het nieuwe schuifmechanisme bereikbaar via de achterzijde van de rugleuning, kunnen harnas en de nieuwe hoofdsteun snel en makkelijk worden afgesteld. Ook de kap is aangepast, deze heeft nu een ventilatienet dat ook als kijkvenster kan worden gebruikt. Het sluiten gaat eenvoudig met de in de voering ingenaaide magneetjes.

Vernieuwde reiswieg

Verder is ook de reiswieg van kinderwagen Egg2 geëvolueerd qua vorm en ontgrendeling mechanisme. De vernieuwde reiswieg is langer en heeft een ontgrendelingshendel aan het hoofdeinde die heel makkelijk te bedienen is. Naast het zitje heeft ook de nieuwe reiswieg een ventilatienet en kijkvenster gekregen.

Uitbreidingsset voor duo- en meerlingwagen

Komt er een tweede kindje bij? Met de unieke tandem adaptor kit verander je de Egg kinderwagen snel en simpel in een duowagen geschikt voor verschillende combinaties reiswiegen, autostoeltjes en peuterzitjes. Het grotere en langere frame zorgt ervoor dat er meer ruimte is gekomen in alle tandemconfiguraties. Toch blijft de Egg2 ontzettend compact, zelfs met adapter, en biedt veel ruimte!
De Egg2 kinderwagen wordt compleet geleverd met wandelwagenzitje, regenhoes, insectennet en een omkeerbare liner in een kleur naar keuze. Er zijn ook accessoires verkrijgbaar zoals footmuffs voor najaar en winter en de nieuwe backpack luiertassen in speciale editiekleuren.

Verkrijgbaar in alle Egg kleuren en er is ook een i-Size autostoeltje verkrijgbaar voor de Egg2.

Meer informatie vind je op eggstroller.com
Bekijk meer nieuwe babyproducten voor onderweg

kinderwagen egg
kinderwagen egg
kinderwagen egg
kinderwagen egg