lego flagship store amsterdam

In Londen, Parijs, Kopenhagen en Berlijn is er al eentje, nu is Amsterdam aan de beurt. Op Black Friday 29 november, zal in de Kalverstraat op nummer 57 de eerste LEGO flagship store worden geopend. Net op tijd voor de inkopen van Sinterklaas en Kerst.

Nederlandse iconen in de LEGO flagship store

In de Amsterdamse winkel zullen iconen uit ons land te zien zijn waaronder een Hollandse molen die is gebouwd met bijna 900.000 LEGO steentjes. Een publiekstrekker van meer dan 3 meter hoog waar 3.140 uren ontwerp- en bouwtijd aan is besteed. Verder kunnen consumenten hier terecht voor LEGO sets, instore speelplekken en bijzondere events.

Aantrekkelijke acties en limited editions

Tijdens de openingsweek die tot 5 december duurt zijn er veel aantrekkelijke acties voor klanten zoals aanbiedingen en promoties. Ook voor bijzondere producten kunnen consumenten alleen hier terecht zoals LEGO Stranger Things; The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. LEGO VIP’s ontvangen op de openingsdag een limited edition van de LEGO molen bij besteding vanaf 75 euro, verder ontvangen klanten een tegeltje met ‘I love LEGO Store Amsterdam’ en er zijn diverse Black Friday aanbiedingen. Klanten die van 3 tot en met 5 december voor meer dan 75 euro kopen ontvangen de LEGO Store Amsterdam Brickheads collector’s item.