U bevindt zich hier:--Loes de Volder van MamaLoes Babysjop uit Goirle benoemd tot Brabants Beste

Loes de Volder van MamaLoes Babysjop uit Goirle benoemd tot Brabants Beste

Door |2016-07-11T14:35:40+00:0011 juli, 2016|Categorieën: Laatste nieuws|Tags: |

Komend jaar inspireren maar liefst 46 ‘Brabants Besten’ andere ondernemers om een vernieuwende werkgever te zijn. Loes de Volder van MamaLoes Babysjop uit Goirle is er daar één van. Voor het derde opeenvolgende jaar neemt een groep Brabantse ondernemers de rol van ambassadeur op zich. Door andere werkgevers te inspireren met hun innovatieve werkgeverschap – op het gebied van sociale innovatie, flexicurity, reshoring of inclusief ondernemerschap – werken deze ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf aan een sterke en sociale regionale economie.
MamaLoes Babysjop wil de wereld – voor groot en klein – mooier maken. Het team is daarbij heel belangrijk. Bij MamaLoes Babysjop werken vrijwel allemaal mensen met een bijzonder verhaal; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, uit de WW of de (langdurige) bijstand, maar ook met een chronische ziekte, een verslaving, psychische problemen, schulden of een crimineel verleden…

MamaLoes Babysjop investeert gericht in de talentontwikkeling en ontplooiing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, naast een baan en dus inkomen helpen ze actief hun levens op orde te krijgen en te houden door zowel een warm vangnet als een familiegevoel te creëren. Zij steken met heel veel plezier veel tijd en energie in de begeleiding van hun medewerkers, om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun prestaties te verbeteren.

De Ambassadeurs van Brabants Besten zullen hun verhaal het komende jaar actief uitdragen naar andere ondernemers zodat deze hierdoor geïnspireerd raken. Want goed voorbeeld doet goed volgen!