mamaloes twinkle
Op dezelfde dag als Kind und Jugend dit jaar van start ging, maakte Twinkle de landelijke e-commercecijfers bekend. Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform over digital commerce in Nederland. Zij besteden dagelijks aandacht aan online marktontwikkelingen, brengen Twinkle magazine uit en organiseren events.

Bekendmaking Twinkle100

Zo ook het Shopping Today Event van diezelfde dag, waar tijdens een feestelijk ontbijt voor genodigden de omzetcijfers, groeipercentages etc. op het gebied van e-commerce werden gedeeld. Hoogtepunt van deze dag was de bekendmaking van de Twinkle100: de top in e-commerce.

Koploper babyspecialisten

Niemand zal verrast zijn door de namen van de allergrootste warenhuizen als Bol.com en Wehkamp. Toch zien we steeds meer en meer specialisten toetreden tot deze groten der e-commerceland. Zo ook een aantal van onze eigen branchespecialisten, met als koploper MamaLoes. De babyspeciaalzaak is in negen jaar tijd uitgegroeid van een klein babywinkeltje in Goirle tot één van de grootste online babywarenhuizen van Nederland.