negenmaandenbeurs 2022

Het belooft een prachtige beurs te worden: Negenmaandenbeurs 2022 is weliswaar wat kleiner van opzet maar gevuld met 100% mooie babymerken! De Negenmaandenbeurs zal plaatsvinden van woensdag 11 mei tot en met zaterdag 14 mei en de organisatie hoopt met het komende event ongeveer 40.000 bezoekers te trekken. Tijdens een webinar werden deelnemers bijgepraat door de organisatie.

Plek en locatie van de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs zal worden gehouden in hal 8 en in de Parkfoyer. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur en donderdag en vrijdag is er een avondopenstelling tot 21.00 uur. De kaartverkoop voor de avondopenstelling wordt dit keer niet met het Kruidvat maar met BabyPark en BabyDump georganiseerd.

Hoopvolle onderzoekscijfers onder bezoekers

Onderzoek onder bezoekers van de Negenmaandenbeurs leverde de volgende resultaten op. Op de vraag: Ben je van plan de Negenmaandenbeurs te bezoeken? antwoordde 88% van de zwangeren bevestigend, bij moeders met een kind van 0 tot 1 jaar is dat 68%. Dat zijn veel betere cijfers vergeleken met 1 tot 2 jaar geleden. Met afnemende besmettingscijfers durven mensen weer meer en hebben ze ook weer zin in een uitje. Mochten er vaste kaartmomenten komen dan geeft 19% aan graag op woensdag te komen, 23% op donderdag, 26% op vrijdag en het grootste deel van de bezoekers (33%) komt graag op zaterdag langs.

Programma Negenmaandenbeurs

Er is deze editie van de Negenmaandenbeurs veel te ontdekken en te zien. Zoals vele babymerken en de nieuwste babygadgets en babyspullen zijn te vinden op het innovatieplein. Hier staan alle genomineerden van de Baby Innovation Award verkiezing van 2021 en 2022. Er is een foodtruck festival met podium, een echostand, expertbalies, masterclases, workshops. Ook kunnen bezoekers fysiek aan de slag op het fiets- en kinderwagenparcours. Voor de kleintjes is er een speelplein. Ook ontbreekt de bekende Negenmaandenbeursshopper niet.

Amsterdam BabyWeek voor hele babymarkt

De Amsterdam BabyWeek is door de organisatie in het leven geroepen voor alle business to consumer en business to business activiteiten rondom zwangerschap, geboorte en baby’s. Hier vallen ook de geboortezorgvakdagen onder die op 13 en 14 mei zullen worden gehouden. Op deze dagen kunnen zorgprofessionals elkaar ontmoeten en worden inhoudelijke thema’s behandeld.  Op maandag 9 mei vindt het Industry Dinner plaats, een netwerkbijeenkomst voor de babymarkt waar ook de uitreiking van de Baby Innovation Awards zal plaatsvinden.

Meer beursberichten bekijken