omnio buggy

Maak kennis met de Omnio buggy! Deze buggy is compact opvouwbaar, draagbaar en heeft unieke wielen die niet alleen voor- en achterwaarts kunnen rijden maar ook zijwaarts. Daarmee kunnen ouders de buggy met het grootste gemak besturen, zelfs met één hand.

De werking van Omnio-wielen

Een Omnio-wiel kan het best worden omschreven als een ‘wiel van wielen’. In plaats van één gewone band rondom het wiel, bestaan het wiel uit een reeks gebogen rollen. Dat betekent dat het Omnio-wiel net zo zoals een standaardwiel kan draaien, maar dat het dankzij die rolletjes ook zijwaarts kan rollen zonder dat het wiel zwenkt. Of je nu rijdt op bestrating, zandpaden, grind of houtsnippers, Omnio kan meerdere ondergronden aan! Omnio wielen zijn lekker breed en gemaakt van hoogkwalitatieve polymeren voor maximale sterkte, duurzaamheid en prestaties.
Ondanks dat de buggy multidirectionele wielen heeft is deze superwendbaar zonder klapperende wielen. Mocht er vuil in de wielen zijn gekomen dan zijn ze dankzij de snelsluiting gemakkelijk te verwijderen om schoon te maken waarna ze er snel weer kunnen worden opgeklikt. Op Kind + Jugend ontving de Omnio voor deze innovatie de Baby Innovation Award.

Compact en draagbaar

Ouders zijn tegenwoordig vaak onderweg. Van trappen en supermarkten, tot openbaar vervoer en vliegreizen en dan is het handig om de Omnio te kunnen dragen. Nadat de Omnio tot compact formaat is opgevouwen kan het frame met de comfortabele riemen als een rugzak om de schouders worden gehangen en zijn ouders klaar om overal naar toe te gaan. Ideaal voor op reis maar ook om de stad te ontdekken, een wandeling te maken of op de fiets.
Bovendien hebben ouders zo hun handen vrij om aandacht aan hun kinderen te geven. In opvouwen staat past deze in de kleinste ruimtes zoals auto, in huis of appartement.

Distributie via Hebeco