Over BabyStuf2018-08-01T16:11:02+00:00

Over Babystuf

In 2006 lanceerde hoofdredacteur Carola Siksma-Ruiters op eigen kracht de site BabyStuf.nl en de daaraan gekoppelde catalogus, vol met babymusthaves en de laatste trends op het gebied van baby- en kinderproducten. Bedoeld als gids om aanstaande en jonge ouders te helpen met het maken van keuzes uit het grote aanbod babyproducten en het geven van deskundige voorlichting. De site groeide uit tot een groot platform met duizenden babyproducten, een deskundigenteam, aankooptips en honderden reviews.

babystuf afbeelding siteBabyStuf.nl: babytrendwatching

Meer dan ooit zoeken aanstaande en jonge moeders adviezen en producten online. Via het platform www.babystuf.nl, de nieuwsbrieven en social media bereiken we dagelijks duizenden aanstaande en jonge ouders. Hier vinden consumenten niet alleen de nieuwste babyproducten maar ook blogs van deskundigen,  leerzame online Mama Masterclasses, handige downloadlijstjes en inspiratie voor het kopen van babyspullen en de inrichting van de babykamer.

BabyStuf.nl is hét startpunt voor het spotten en promoten van de nieuwste babyproducten, merken en trends. Kortom: babytrendwatching in de breedste zin van het woord!

Producten worden gepromoot in de vorm van informatieve advertorials, winacties en testteams. Interesse in adverteren op BabyStuf.nl? Neem dan contact met ons op via aanvragen@babystuf.nl.

babywereld vakblad abonneren