De nachtlampjes van Pabobo zijn bijzonder, innovatief, gemakkelijk in het gebruik, veilig en geven een mooi, zacht licht af om kindjes te helpen inslapen. Pabobo lampjes zijn energiezuiging door hun led verlichting, daardoor hoeven deze lampjes maar kort te worden opgeladen om daarna nog urenlang te kunnen stralen.

De collectie van Pabobo bestaat uit veel verschillende vormen en dessins, variërend van kleine lampjes voor in het stopcontact tot bijzondere lampen met liedjes, geluiden en mooie projecties op de wanden of plafond van de baby- en kinderkamer. Maak kennis met de vier nieuwste Pabobo lampjes:

Dynamic Aqua Projector

Duik in de rustgevende wereld onderwater! De deinende golven en zwemmende visjes trekken de aandacht van ieder kindje zodat deze snel in slaap zullen vallen. Ouders kunnen kiezen uit lieve slaapliedjes of onderwater geluiden. Deze slimme projector heeft ook een huilsensor; hij slaat aan als kinderen beginnen met huilen. Er zitten drie verschillende slaapprogramma’s op; om een kindje te helpen in slaap te vallen; voor rustige en onrustige slapertjes en voor kindjes die wakker worden.

Dynamic Stars Projectorpabobo-sfeer

Wieg kleine kindjes onder de bewegende sterren van de Melkweg! Deze lamp en projector tovert een magische sterrenhemel op het plafond die de aandacht zal trekken van elke baby of peuter. Er kan gekozen worden uit slaapliedjes of natuurgeluiden. Ook deze projector heeft nog meer technische snufjes in huis zoals een huilsensor, koude Led lampjes en drie verschillende slaapprogramma’s, omdat niet alle kindjes hetzelfde zijn.

Plush Stars Projector

Deze projector is ook een knuffel! Uit het buikje van dit lieve konijn schijnt een bijzondere sterrenhemel op het plafond. Een lief slaapliedje helpt kindjes in slaap te vallen. De knuffel gaat vast overal mee naar toe, is de hoes vies geworden dan kan deze gewoon in de wasmachine.

LumiBlo Lantaarn

LimiBlo is een lantaarn die aan het bedje kan worden vastgemaakt met een handige clip. Dit nachtlampje kunnen ouders dus overal mee naar toe nemen. Na het opladen kan deze lantaarn wel drie weken één uur per dag worden gebruikt. Moet het lichtje worden gedoofd? In één adem blaas je deze lantaarn gewoon uit!

De producten van Pabobo worden gedistribueerd door Mercator Trading.

www.pabobo.com