puckababy overname

AeroSleep krijgt een nieuwe naam: QLEVR en maakt bekend dat ze het Nederlandse bedrijf Puckababy heeft overgenomen. Onder de naam QLEVR vallen nu de merken: AeroSleep, Puckababy en AeroMoov. Alle merken behouden hun eigen identiteit.

Dochteronderneming van Dovesco

QLEVR is een dochteronderneming van de Belgische investeringsmaatschappij Dovesco. ‘Beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden, toekomstvisie en producten die elkaar heel goed aanvullen’, aldus Steven Vanbelle, bestuurder van QLEVR. Ook zien we bij alle merken veel groeipotentie. Door deze krachten te bundelen wordt de huidige positie in de babysector versterkt en is er slagkracht om ook internationaal te groeien. We zullen stevig inzetten op productinnovatie en er staan grote lanceringen gepland; van matrassen, een nieuwe collectie slaapzakken en de OYO smart baby monitor.

Puckababy en Aerosleep een droomcombinatie

Volgens aandeelhouder Sandra Bottram die 12 jaar geleden startte met Puckababy is het een droomcombinatie. ‘Ik geloof in deze krachtenbundeling.’ Aandeelhouder Wil van der Heijden: ‘We hebben altijd gehandeld in het belang van het merk, nu Puckababy zo sterk is geworden, komen we in een ander speelveld, het zou onzinnig zijn om daarin het wiel opnieuw uit te vinden en tijd verloren te laten gaan. Ik ben er trots op dat ons merk bij een professionele partij  terecht is gekomen.’